sourze.se

Kvinnans orgasm och Volvochefen

Två dagar i rad har jag blivit mäkta förvånad, över människors dumhet.

Ibland undrar man verkligen över om människan blir klokare med åren. Ett program om en läkare i USA såklart som hittat hemligheten med kvinnans orgasm, ja, just det, en lösning till denna stora fråga som kan ha lika många svar som det finns kvinnor. Detta måste jag bara se, slog på Discovery och fick se hur tre förväntansfulla kvinnor, som givetvis trodde att allt skulle bli ett paradis framöver vad gäller sex gav sig i kast med detta som försökskaniner där läkaren öppnade ryggen på kvinnorna med ett litet hål, vidare förde man försiktigt in en metalltråd som någonstans i ryggmärgen hamnade så att man kunde med ström stimulera nerverna i klitoris.

Skulle detta vara så jädrans fantastiskt? Det enda man gör är att stimulera klitoris inifrån, istället för utifrån med en massagestav, precis samma effekt. Detta var vad som givit dessa kvinnor så stort hopp. Jag tyckte väldigt synd om dom, givetvis byggs förhoppningar upp och man tror att allt ska bli fantastiskt, följden kan bli att man hamnar ännu längre ner i deppigheten, eller som i det ena fallet ännu längre ifrån sin partner.

En stor fantastisk orgasm för en kvinna kräver i många fall ett samarbete mellan hjärta, hjärna och även ofta stimulans av klitoris, så är det bara. Men visst tycker jag också att det borde vara en rättighet för alla att kunna få, men lösningen är inte ryggmärgslobotomi i USA i alla fall.

En annan människa som vill tjäna mycket pengar är tydligen Volvochefen, han säger att han tycker en höjning av skatten på bensin och diesel är ett steg i rätt riktning och kan bekosta slopandet av skatter på alternativa bränslen, vilket förvånade miljöpartiets språkrör a la Maria, inte kunde hon väl förstå att Volvochefen vill sälja nya bilar, utan bara värnade om miljön vilket är högst vanligt av män i denna ställning.

Om det nu är miljön volvochefen är rädd om så kan väl alla vi som tycker att han har rätt få byta in våra bensin och dieselbilar kostnadsfritt mot en bil som drivs av alternativa bränslen, det är vi nog många som vill och kan tänka oss.

Som sagt mäkta förvånad.


Om författaren

Författare:
Angus Liddell

Om artikeln

Publicerad: 24 nov 2006 09:52

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: