sourze.se

Fuck the poor! - kommunjobb med kanonvillkor

Jag skrattade så jag kiknade. Jag prenumererar på platsbanken AMV:s e-bevakning som för övrigt håller på att förvandlas till en marknad för låglönejobb och folk som accepterar att få "den" uppkörd.

Hursomhelst, i den allmänna nedmonteringen av arbetsmarknaden den humana och vår väg till lilla amerikatt är det intressant att studera hur övergången, genom beskrivningarna och motiveringarna går till. Jag har hittat den i alla klasser ojämförligt bästa hittills. Det måste varit ett marknadsföringsgeni som formulerade den.

Det är en kommun som söker webredaktörer via ett bemanningsföretag. Webredaktörerna ska arbeta som egna med provisionsbaserad lön. Dom skall använda sin egen bil, dator och telefon. Man kommer inte ha några kollegor. Det ställs höga professionella krav och vad har dom att erbjuda den anställde självanställde?

Håll i er:

"Vi kan erbjuda dig möjligheter att arbeta som självständig uppdragstagare med din bostad eller annat som kontor/arbetsplats."

Muahahhahahahahah.

Dom kan erbjuda dig din egen bostad! Hur generös får man bli? Du blir maximalt utnyttjad och dom erbjuder dig ingenting men formulerar det som om dom faktiskt erbjuder dig någonting! Dom erbjuder dig din egen bostad, eller annat!! Förmodligen slipper man väl få den uppkörd också. Man får vara vara tacksam för det lilla!

Muahahahahahaha.

Mel Brooks frågar senaten i "Det våras för världshistorien": "What about the poor? What shall we do about the poor?" och får som unisont svar från kongressen: "Fuck the poor".

Sverige borde inrätta samma elitistiska senat, eller vänta, det kanske var det vi äntligen gjorde. För nog fan gör vi det redan. En stor, fet väloljad ...

"Run you fools... run"!

Författaren heter egentligen något annat


Om författaren

Författare:
Thomas Gray

Om artikeln

Publicerad: 23 nov 2006 09:51

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: