sourze.se

Dick Erixon om TV4:s Noll Rasism

Invandringen som självändamål och likgiltigheten för invandrares brott mot svenskar

Dick Erixon:

"Jag tror det handlar om att glappet ökar mellan partipolitikens företrädare, myndighetsföreträdarna, journalistkåren och andra etablerade röster i debatten å ena sidan, och vanligt folk å den andra. Det är inte fint att ta upp vissa problem. Och det retar folk till vansinne. Eliterna lever i skyddade miljöer och negligerar den oro som folket känner.

När TV4 igår hade temakväll om rasism var rollerna givna: invandrarna var offer och svenskar förrövarna. Men det är en lögn. Det är ofta tvärtom. Vilket exempelvis den ansedda brittiska söndagstidningen Observer tog upp i helgen: Racial murders: nearly half the victims are white.

Länk: observer.guardian.co.uk

Invandrares våld mot svenskar är tabubelagt i Sverige. Detta är ett av flera tabun som jag är övertygad om drev tiotusentals människor i händerna på sverigedemokraterna i förra månadens val. Och fortsätter det under den nya regeringen att vara tabu att säga sanningen, kommer det i nästa val att handla om hundratusentals väljare."

Länk: erixon.com

Nu måste frågan ställs varför det är tabu att prata om invandrares våld mot svenskar? Är det den vanliga ursäkten: rädsla för att underblåsa "rasism"?

Mona Sahlins ursäkt för att ha kallat de som talat om invandrares hederskultur för "kulturrasister" fram tills Fadime blev mördad: "Jag var helt enkelt rädd att låta som Sverigedemokraterna: se där, sådana är invandrarna, ut med dem bara. Istället var jag feg, och blundade."

Länk: aftonbladet.se

Sen måste också frågan ställas: har Dick Erixon rätt eller fel? Om han har rätt, så finns det ingen ursäkt för denna rädsla. Då är den ett svek mot demokratin och mot all anständighet.

Den är vidare ett hån mot allt tal om "vuxenpoäng". Undrar varför psykologer som talar om nutida vuxnas rädsla för att bli vuxna inte använder ett sånt här tabu som exempel?

Är inte psykologerna heller vuxna?

TV4:s Noll Rasism är förstås ett kräkmedel och har alltid varit det. Om Janne Josefsson gjorde ett dolt-kamera-reportage från TV4, så skulle han kunna få många programledare där att uttrycka rasistiska grodor. Var så säkra!

Har skickat mejl till Uppdrag Granskning med den programidén, men inte fått svar än. Vilket jag säkert kommer att få :-

Glöm inte heller avhandlingen av en forskare på Lunds Universitet, som gav vid hand att ungdomsrånen i Malmö var invandrarkillars krig mot svenskarna!

Länk: dn.se

Eller upploppen i Ronna som började med trakasserier mot en svensk tonårstjej och slutade med automateld mot polishuset.

Eller motsvarande mönster från Landskrona.

Länk: hd.se

Jag tror att invandring blivit ett självändamål för "eliterna" och alla rationella förklaringar till varför vi måste ha invandring är bluff. Och eftersom det är så, så biter inga vetenskapliga invändningar, eftersom man aldrig varit ärlig från början. Man vet innerst inne om att ens argument är bluff.

Det är därför man tiger ihjäl invandrare som kräver minskad invandring tills de som redan kommit har fått jobb och blivit integrerade. De är knappast ideala motståndare i den förvrängning av verkligheten som den svenska journalistkåren kolporterar med hjälp av sina dresserade pudlar i riksdagen.

Länk: aftonbladet.se

Länk: aftonbladet.se

När jag lyssnar på Radio Stockholm i bilen, så struntar reportrarna i all spelad objektivitet och upprepar likt kommunistiska reportrar i DDR frasen "främlingsfientliga sverigedemokraterna". De må vara "främlingsfientliga" eller inte, men att använda ett nedsättande uttryck på det sättet är inte journalistik utan politisk propaganda!

Samma sak med Jarl Alfredius i tv: invandringen är nödvändig på grund av arbetskraftsbrist - trots att vi har en gigantisk armé av arbetslösa, speciellt bland invandrare.

När engelska politiker och ekonomer menar att den lågutbildade arbetskraftsinvandringen inte gynnar ekonomin, till skillnad från den högutbildade, så skall Aktuellt försöka motbevisa det.

Länk: tinyurl.com

Länk: itps.se

Länk: city-journal.org

Länk: right-now.org

Inte undra på att man får en känsla av att leva i en diktatur. Eller demokratur, som någon vitsigt kallat Sverige.


Post Scriptum

Säpo brukar publicera årliga rapporter om hatbrott/rasistbrott. Men rasistbrott kan bara begås av vita mot färgade aldrig vice-versa.

Länk: tinyurl.com

Länk: aftonbladet.se


Om författaren

Författare:
Michael Ståhlberg

Om artikeln

Publicerad: 26 okt 2006 18:23

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: