sourze.se
Artikelbild

Nu får det vara nog!

Skribent efter annan försvarar ren olaglighet, är detta Sourze eller flashback.se

Aldrig har jag skådat så många som nästan uppmanar till rena olagligheter. Enligt skribenter och till och med chefredaktören är det rätt att anlita svart arbetskraft, ej betala tevelicens, och om en vakt kallar dig fitta så kan du kalla honom svartskalle. Anna sjödin är dömd efter vad vi turligt nog kallar rättsväsendet, jämför den gärna med andra länders dylika och häpna över hur glada vi borde vara.
Anna Drangel som förgyllt min tillvaro med fantastiska texter påstår att två fel blir ett rätt, och detta även trots att det ena felet inte på något sätt bevisats i någon rättegång.

Har ni stått som vakt någon gång och försökt tygla en överförfriskad tjej av den viktklassen som A Sjödin tillhör?
Det har jag, jag har stått som vakt och tar hellre tre fulla killar än en full tungviktstjej. Anna Sjödin har klart visat att hon inte är lämplig att klättra vidare inom politiken, så är bara fallet.

Var fanns alla när man stoppade Mona Sahlin från att komma för nära statsministerposten med näbbar och klor? Jag hörde er inte då, men jag har inte fördjupat mig i hennes sak och vad som var rätt eller fel då jag hade viktigare saker för mig, och av den anledningen vill jag heller inte försvara henne, bara påpeka att försvaret som idag finns för ministrar och andra inte syntes på samma vis, men det är klart, Toblerone är inte stora nog att bjuda på.

Hur mycket får man göra utan att vara brottslig och när i livet är det som viktigast? Själv gjorde jag så att när jag bestämde mig för att vara pappa, att jag drog en linje i livet. Mina barn kommer inte att göra som jag säger, utan som jag gör, det visste jag sedan jag själv var liten. Jag har efter att mitt föräldraskap påbörjades levt lagligt och betalt vad jag ska, städat själv och lagat min egen bil om jag inte haft råd på annat sätt. Min sommarstuga behövde målas om i somras men jag hade inte råd, så det fär vara tills nästa år, och allt detta beror inte på att jag är en ängel, alls icke, men föräldraskap är inte en uppoffring utan en gåva att vårda. Vårdar man det fel kan konsekvenserna bli hemska för otaliga medborgare i form av ungdomsbrottslingar som vi dagligen läser om eller råkar ut för.

Vi får inte börja nagga i kanten på vad som anses vara lagligt, inte överhuvudtaget, då slutar det med att vad som är lagligt kan bli lika svårt att avgöra som om en tavla är vacker. Att anställa svart arbetskraft är inte en gudagåva till fattiga invandrare, vill du ge dom en gåva så räkna ut vad det skulle kosta med skatter och allt och ge dom 200 kr i timmen, det kallar jag en gåva. Tänk er för innan ni skriver, det man skriver finns alltid kvar och kan påverka andra, det är ett stort ansvar att skriva, väldigt stort.

Innan ni frågar mig om jag alltid varit en ängel själv, så är svaret nej. Men jag har alltid stått för det jag gjort, och den gång jag gjorde något mycket allvarligt ringde jag själv till polisen och sa "Jag heter Angus Liddell, har precis utfört ett allvarligt brott men anser att jag gjort rätt. Jag tycker nog att det är lika bra att ni hämtar mig så att vi kan reda ut det här". Vad som hände sedan kan jag inte avslöja, det är ett par spännande kapitel i min självbiografi som jag tänker ge ut när mina föräldrar gått bort. Och det finns givetvis inte i några register, det var för länge sedan och är glömt, men den dag ni ser en bok i handeln som heter "Alla de gånger i livet då jag hellre skulle velat vara gnu!", ja då har ni funnit svaret.

Så snälla ni, tänk innan ni skriver, eller tänk efter och skriv inte. Rätt är rätt och fel är fel.


Om författaren

Författare:
Angus Liddell

Om artikeln

Publicerad: 16 okt 2006 09:04

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: