sourze.se

Valets utgång!

Stora leenden, men för vad?

Överallt stora leende från politiker som anser sig ha vunnit folkets röster. De bör istället vara klara över att befolkningen inte varit nöjda och det finns ett block som har förlorat.

Om det borgerliga blocket vill fira en vinst, då får de vänta tills nästa val, då får de betyg på sin politik och om de vinner efter fyra år vid makten kan man verkligen tala om en vinst, men tills dess har de endast fått ett förtroende att visa att de kan göra det bättre än vad det varit. Och att de talat sanning om hur mycket bättre det ska bli.

Själv bänkar jag mig först med spänning till nästa val, och givetvis med grova smörgåsar, brännvinsost, pepparotsvisp och starkt kaffe - ett måste till alla rysare, det vill säga om jag har råd med osten då.


Om författaren

Författare:
Angus Liddell

Om artikeln

Publicerad: 18 sep 2006 00:25

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: