sourze.se

En galenskapare utan valsedel

Är det galenskap av Claes Eriksson, skapare av gruppen "Galenskaparna" tillsammans med sin bror Anders och Kerstin Granlund, att inte rösta i något val?

Claes har ärligt i offentlighetens ljus avslöjat sin ståndpunkt. När jag hörde honom säga det blev jag först väldigt arg och besviken jag gillar det mesta de har gjort i nöjesbranchen. Tänk om alla gjorde som han! Hur skulle det se ut i Sverige då? Vilka ska sköta ruljangsen? Vem ska bestämma? Nio miljoner människor som alla ska säga sitt? När blir det då ett beslut taget?

Men i år är jag sugen på att göra som Claes. För jag är så in i helvete trött på alla köttbullar som rullar runt i Sverige! Det verkar inte finnas några gränser för hur ofattbart bra allting ska bli. Men bara efter valet! Varför har inte allt som nu tas upp tagits upp förr? Det är definitivt inga nya probelm som uppkommit den senaste veckan eller månaden. Åldringsvården, psykiatrin, skolan, sjukvården, fattiga pensionärer och inte minst fastighetskatten är, och har varit, ett problem i minst 15 år med varierande styrka.

Men se nu ska allt lösas bara du röstar på någon av de tunga rumporna. Ska bli intressant att se hur lättlurade människor är.

Sverige ska vara med och bygga upp Libanon. Är det lättare att begripa arabiska arkitekter än svenska?
Hur vore det att börja spika ihop de lösa brädorna på sin egen tomt innan man snickrar ihop grannens!

Jag undrar om jag inte ska ta och rösta på det Unika partiet. Vem vet, det kanske Claes Eriksson också kommer att göra i ren galenskap!
Bara för att hoppas på en förändring av tegelarslena!


Om författaren

Författare:
Ramona Fransson

Om artikeln

Publicerad: 09 aug 2006 09:51

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: