sourze.se

Höstens val - sossarnas tid förbi?

Årets valvaka blir en rysare av stora mått. Maktskifte eller fortsatt sossestyre?

Sourzes skribenter!
Satsa på att skildra årets valrörelse fram till maktövertagandet på valnatten samt den närmaste tiden efter valet - de etthundra dagarna - då svensk politik byter ansikte. Mycket är redan känt - socialdemokraternas alla affärer och den kraftfulla borgerliga samlingen. Det kan vara upptakten till romanen. Sen själva valrörelsen som blir den häftigaste i partiväsendets historia och därefter de 100 dagarna då den nya politiken presenteras för både en förväntansfull som rädd väljarkår. Som sagt - tips till författare som vill skildra ett omväljande skede i svensk politisk historia.


Om författaren

Författare:
Stig Gustin

Om artikeln

Publicerad: 18 jul 2006 13:15

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: