sourze.se

Sanslöst USA-hat!

Två USA-hatande debattörer står oemotsagda här på Sourze. Dags att ändra på det!

Det finns två debattörrer som åtjnuter oförtjänt uppmärksamhet här på Sourze. Vilka dessa två herrar är torde det inte råda något tvivel om. En utav dem har tagit på sig uppgiften att "bevaka" USA. I min värld betyder bevakning att opartiskt granska och rapportera, inte att färga artiklarna med egna godtyckliga åsikter. Beträffande den nämnde kan sägas att han förärat oss med tystnad den senaste tiden, vilket ingen vettig människa kan ha några synpunkter på! Den andre däremot är en flitig producent av amerika-fientlig desinformation! Gemensamt för de båda är ett oreserverat hat gentemot världens största demokrati!

Detta osinande hat tar sig uttryck i onyanserade påståenden om isolerad ondska hos enskilda soldater. Man vräker ur sig omdömen om händelser i Irak som vid en närmare granskning visar sig ha ett helt annat händelseförlopp än det som herrarna redovisat!

Naturligtvis är båda ivrigt påhejade av diverse subkulturella element, som om deras egen ideologi skulle anammas, oavkortat skulle hamna i deras eget trossamfunds tortyrkällare! Dessa element har ofta den egenskapen gemensamt att de inte själva behärskar skrivandets konst, och bidrar därför inte själva med artiklar. De tycks däremot njuta av att kritisera andras verk!

Nu är det emellertid så att de flesta amerika-hatare just hatar USA för att det är den enda nationen i modern tid som lyckats förena demokrati med ett värdsligt ansvar. De båda artikelförfattarna har uppenbara problem med detta faktum och det är förmodligen det som föder dessa båda gentlemens hat mot världens största nation!

Flera idioter hakar naturligtvis, i sitt eget tillkortakommandes retorik, på och passar på att häva ur sig diverse invektiv! Dessa kvasijournalister bekämpas dock bäst genom total tystnad!

Alternativ till Saddam Husseins terrorvälde efterfrågas, likaså alternativ till Hitlers terrorvälde under andra världskriget! Var det verkligen rätt av de allierade att bomba sönder Bremen? Var det månne "bombhögern" som var framme då? Skulle man kanske då hejdat sig och försökt förhandla med Hitler?

Ondska skall naturligtvis bekämpas vartän den kommer ifrån. Dumhet och okunskap måste också bekämpas med alla medel. Detta då okunskap och dumhet föder just, ondska!


Om författaren

Författare:
Göran Larsson

Om artikeln

Publicerad: 15 jun 2006 10:51

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: