sourze.se

Varför måste man betala för reklam?

Skärpning SF!

För en gångs skull såg jag en ganska bra amerikansk film på bio, "Da Vinci koden". Var inte rädda, jag ska inte skriva om filmen. Däremot har jag mina funderingar kring SFs biografer. Filmen började 14.30, man kommer 14,25 och tittar på reklam, jo jo dumt att komma 14.25 tänker man.
Men reklamen fortsätter efter 14.30 i lugn och KAOS. Jag hatar reklam, och försöker undvika den. Men det var det värsta att betala för att se reklam! Reklamen fortsätter till 14.45 dvs. den tiden som man har betalt för att se filmen. Hatten av, ganska genomtänkt inkomst för herrarna.
På mitt kvitto står det att speltiden är: 2.29 lång , det tolkar jag som att filmen är 149 minuter lång. När jag sökte på Internet hittade jag att längden är: 153 minuter.
Jag bryr mig inte så mycket om censuren klippte filmen eller inte, det är kanske svårt att bevisa. Det som irriterar mig mest, är att SF tar betalt för reklamen.


Om författaren
Om artikeln

Publicerad: 29 maj 2006 12:36

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: