sourze.se
Artikelbild

Låt BB-Jessica ligga

Det är inte som förr längre.

Jag vill tro att det stora gapandet om BB-Jessicas exponerade sexuella liv handlar om att hon är tjej. Hon är tjej och hon är blonderad och hon ligger med flera olika killar på några månader. Om jag vore gubbe eller medelålders eller bara nymoralist skulle jag säkert också go bananas. Men nu är jag också tjej och ung och när jag var ännu yngre låg jag också med flera olika killar. Det hände att jag låg med flera olika killar på bara några veckor. Varför ligger man?

Jag låg för att jag tyckte att det var sweet och för att jag var ung och obunden och levde livets glada dagar vilket jag även tror att Jessica gör. Vissa kallar ett sådant beteende sjukligt och tragiskt, vissa kallar det att leva. Vad spelar det för roll om man gör det framför kamerorna. Jag vill tro att Jessica skapar sitt eget öde. Hon verkar veta vad hon vill ha, hon verkar vilja ha silikonbröst och utvikskontrakt och nu lär hon med största sannolikhet få det. Kanske kommer hon ångra sig, kanske inte, brukar man inte ångra vissa saker man gjorde när man var ung?

Det är inte som förr längre. Att ligga med en två eller flera för sig eller samtidigt är inte längre förkastligt eller fult. Det är inte promiskuöst eller upprörande. Det är fullt normalt och jag tycker att det är jävligt sunt.

Nu lämnar jag ute en diskussion om patriarkat och kvinnosyn. Om roller och media. Det har spelat sin roll i den här historien och det fattar väl de flesta. Det jag sörjer här är alla torra stackares självutnämnda predikande.

Jag tycker att det är bra att Jessica finns. Jag tycker att det är bra att hon gick in i Big Brotherhuset och jag är glad att hon får ligga. Jessica är 21 år och in the prime of her youth. Varför skulle hon inte ligga?

Gå ut och ligg ni med.


Om författaren

Författare:
Emma Färnström

Om artikeln

Publicerad: 27 maj 2006 00:12

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: