sourze.se

Välkommen Hamas säger sossarna!

Den S-märkta Broderskapsrörelsen öppnar famnen för Hamas. Medlem är bl.a Göran Persson.

Mariam Osman Sherifay, socialdemokratisk riksdagsledamot, ledamot av S partistyrelse och sist men inte minst även medlem av sossarnas Broderskapsrörelse vill ha en dialog med Hamas.

Jaha, den bör nog bli ganska monologliknande. Jag vill bara berätta för Mariam att i Hamas partiprogram stod att ett utplånande av Israel var det enda rätta.

Hamas gick till val med ett odemokratiskt uttalande. De blev valda. Om Hamas nu helt plötsligt skulle ändra ståndpunkt och erkänna Israel är det detsamma som att bryta sitt löfte mot folket.

Att sossarna i Sverige ständigt bryter sina vallöften är inte lika med att Hamas kommer att göra likadant.

Om de inte vill erkänna en demokrati som Israel vad hade Mariam tänkt sig då? Ge dem pengar?

Jag är innerligt trött på att höra att de blev demokratiskt valda och därför är de legitima. Jag vill än en gång påminna om att Hitler också var demokratisk invald. Med makten i sina händer slog han Europa i bitar, inte Sverige.

Mariam vill också påpeka att hon inte är den enda riksdagsledamoten som öppnar famnen. Det finns minsann andra partier också! Ska jag ge mig på en vild gissning? Vänsterpartister och miljöpartister?

Jag vet att USA hatas som pesten av många kommunister, vänsterpartister och sossar men betänk landet har elva miljoner olagliga flyktingar som lever HELT ÖPPET i landet. De arbetar, får inte ett nickel i bidrag, men även de blir sjuka och får tandvärk. Alla barnen får gå i skolan helt legalt. Men de är inte amerikanska medborgare. Men de har mer rättigheter än vad asylsökande har i Sverige.
Märkligt!

Ikväll kommer Uppdrag granskning med Broderskapsrörelsen ska bli intressant!

Undrar just vart systerskapsrörelsen tog vägen?


Om författaren

Författare:
Ramona Fransson

Om artikeln

Publicerad: 03 maj 2006 10:36

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: