sourze.se
Artikelbild

Demokratiskt vald? Tack å adjö!

Hamas är minsann valda demokratiskt. Jaha och det var Hitler också. Vad bevisar det?

Hamas välkomnas till Malmö. Av Malmöbor? Ja delvis eftersom en av föreningarna som bjudit in Hamas betalas med 420 000 kronor om året med skattepengar. Hurra!

Vi är alla med och betalar till att terrorister är inbjudna till Sveriges tredje stad. Ja, men Hamas är ju valda på demokratins grundvalar. Ursäkta! Det var Hitler också. Vad gav det Europa? Välstånd? Ett underbart liv? Nej men gaskammare, förintelseläger och slavarbete.

Är det demokrati? Sveriges politiska makthavare slår ifrån sig. Som vanligt med andra ord. Representanterna från Hamas är inte terrorister. Nehej och jultomten bor på Hawai!

Jösses vilken naivitet som göds i Sverige och Norge som också välkomnar terroristerna. Herregud ge dem ett bombpaket redan i flyggaten så dom har något att leka med under tiden de är på visit.

Varför inte skicka med dem några miljoner i bistånd när vi ändå håller på. De kan behöva pengarna till att skicka barn i döden. Barn som lockas med jungfruar och evigt liv i paradiset om de tar på sig bomber och dödar så många som möjligt förutom sig själva.

Vilken slags människosyn har Hamas, Jihad och alla andra terrororganisationer när de skickar oskyldiga barn i döden?

Varför tar inte de äldre gubbsen inom organisationerna på sig bombbälten och skjuter sig själva i luften? Varför tar de oskyldiga barn som har hela livet framför sig? Varför förgiftar de oskyldiga barns sinnen med sina djävulska planer?

Om Hamas och Jihad med flera verkligen ville ha ett bättre samhälle skulle alla de miljarder som EU och USA bidragit med under årtionden till Palestina ha spenderats på skolor, sjukvård och människovärdiga bostäder istället för på vapen, dynamit eller girats över till bankkonton i Schweiz.

Men vem med verklig makt vågar ställa dessa obekväma frågorna?

Jag gör det men frågan är om jag får några svar?

Göran Persson, Maria Wetterstrand, Lars Ohly, Fredrik Reinfeldt, Lars Leijonborg, Maud Olofsson och Göran Hägglund vem av Er vågar ta ställning? På riktigt!


Om författaren

Författare:
Ramona Fransson

Om artikeln

Publicerad: 23 apr 2006 23:36

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: