sourze.se
Artikelbild

Heja MUF - ni är äkta feminister!

MUF vågade vara politiskt inkorrekta!Laglig prostitution, yes! Hurra! Äntligen äkta feminister!

Tänk att de vågade föreslå något så politiskt inkorrekt som laglig prostitution. Jag blev riktigt glad. Äntligen kanske andra partier vågar ta upp detta till en diskussion.

Jag tycker MUF ger feminismen ett ansikte. Laglig prostitution vore något som skulle gagna kvinnor.

Vuxna myndiga kvinnor som vill sälja sexuella tjänster även män skulle helt plötsligt bli respekterade. De skulle inte behöva anlita ljusskygga hallickar som idkar utpressning mot dem.

De skulle kunna starta kooperativa bordeller. Eller vara själva i egen regi. Precis som alla andra skulle de ha rätt till a-kassa,sjukvård,pensionspoäng m.m.

De som däremot ska jagas med blåslampor är de som sysslar med trafficking. Ingen nåd ska visas de män ibland kvinnor som säljer,lurar och utnyttjar unga oskyldiga barn till att sälja sex. Skicka dem till en öde ö utan mat!

Alla människor som lever ett normalt liv har behov av sex. Trots att det är förbjudet att köpa sex i Sverige säljs det sex som aldrig förr. De män/kvinnor som inte vill bryta mot den svenska lagen köper sex i andra länder.

Att vara feminist i mina ögon är att främja kvinnors möjlighet till ett fritt eget liv. Genom att legalisera prostitution ges den rätten till myndiga kvinnor.

Så jag säger bara "HEJA MUF" och ett stort BU till alla andra partier som inte törs vara äkta feminister.

Tänk om alla röstberättigade i Sverige skulle få rösta om det här. Vore intressant att se vad den valutgången skulle bli. Jag gissar att det skulle bli ett "JA" för legalisering.

Det hade varit skönt med ett slut på det förbannade hyckleriet!


Om författaren

Författare:
Ramona Fransson

Om artikeln

Publicerad: 11 apr 2006 10:06

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: