sourze.se
Artikelbild

Dyrt raffset Gunilla Carlsson?

Ytterligare en toppolitiker som bidrar till förakt. Duktig flicka!

Hur svårt kan det vara? Det finns hundratusentals äldre människor i Sverige som lever på 7 646 kronor i månaden. På de pengarna ska de gå till tandläkaren, hämta medicin på Apoteket. Har de otur till akuten, kostar 300 kronor i Kungälv.

Du Gunilla en toppolitiker inom moderaterna tjänar antagligen mer än 7 646 kronor i månaden. Du har säkert också andra förmåner som vi inte vet någonting om. Men när det är deklarationsdags är du fru Gnidén. Du bara måste roffa åt dig några extra tusenlappar. Till vad Gunilla? Till kläder? Smink? Vad är det du inte har råd med i din topposition?

Varför kan inte Ni alla fifflare med deklarationer, Gudrun Schyman V och nu du Gunilla Carlsson M med flera någon gång sluta med detta? Mona Sahlin S använde statens kontokort till inköp av kläder. Struntade i P-böter och fick en parkeringsplats som belöning.

Alla Ni politiker som roffar åt Er av våra skattepengar. Vet Ni egentligen vad det är Ni skapar? Ni ondgör Er över nazistiska partier och andra icke demokratiska partier som vill in i politiken. Men det är faktiskt Ni med Era giriga händer som skapar möjligheten att skrota demokratin. Ni med Ert fifflande krattar manegen för de odemokratiska vildarna.

Vet du Gunilla Carlsson hur mycket 49 000 kronor är för en ensamstående mamma/pappa med barn? Kan du i din enfald begripa hur många blöjor,biobiljetter eller andra småsaker som ger en guldkantad tillvaro i livet 49 000 kronor är?

Ibland är det nästan så att jag hoppas att det blir riktig kaos i riksdagen och inom kommunpolitiken. För om det är något som behövs inom den svenska politiken är det inte bara en ny kvast som sopar bättre. Det behövs jävlar i mig en hel armé av kvastar!


Om författaren

Författare:
Ramona Fransson

Om artikeln

Publicerad: 06 apr 2006 10:35

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: