sourze.se

Varför hatar ni bildning?

Är det för att ni själva är så obildade?

Susanne Qrunell är rädd för kvinnor med makt och utbildning. Susanne Qrunell har komplex för att hon själv inte är särskilt bildad. Då passar hon på att ta ut detta på andra sätt. Ett sätt som Susanne Qrunell använder sig av är att kalla kvinnor med makt och bildning för feta. Det tycker hon är adekvat i sammanhanget.

Billy Butt är också rädd för kvinnor med makt. Billy Butt börjar bli gammal och till och med ännu mer passé än tidigare. Billy Butt är inte så attraktiv på marknaden längre. Då tycker Billy att det är adekvat i sammanhanget att säga att de svenska kvinnorna har blivit fula. Det tycker han är bra men det tycker jag bara är jävligt obildat.

Jag är fruktansvärt trött på obildade, ointelligenta människor. Jag menar inte bildning som i universitetsutbildning, utan som i förmåga till kritiskt tänkande och argumenterande. Jag är så fruktansvärt trött på vuxna människor som inte är kapabla till det. Anna Ekelund är en sån människa. Anna Ekelund tycker att pappor som tar hand om sina små barn är osexiga.

Osexiga.

Smaka på idiotin.

Ibland har jag fått kritik för att folk tycker att jag ägnar mig åt elitism och dylikt. I det här sammanhanget med obildade kvastskaft som löper amok och gapar sig hesa tycker jag att min elitism är mycket adekvat. Ni är så dumma och sorgliga. Ni är så oförmögna. Jag tycker så synd om era stackars barn.

Om man inte är hård som sten och om man inte sluter sig samman och som kvinnor stöttar varandra och håller varandra om ryggen så kommer det bli som i Paradise Hotel. Medan tjejerna är upptagna med att fundera på vem killarna gillar så har killarna slutit sig samman i en pakt som kommer att föra dem till final. Den enda tjejen som kaxade var Nina och henne hatade alla killar.

Medan ni sitter och hatar andra kvinnor för deras utbildning och utseende, kommer killarna luta sig tillbaka i sina stolar dunka varandra i ryggen och tacka er för att ni lägger ut snarorna så fint för er själva.

Sorgligt är ordet.


Om författaren

Författare:
Emma Färnström

Om artikeln

Publicerad: 22 jan 2006 23:51

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: