sourze.se
Artikelbild

"Alfred" - en Amelia för karlar?

"Grabbar för fan, det är totalute att läsa Slitz och Cafe. Det är dags att söka karriärkvinnor, sätta staken i jorden, plöja upp fåror och sätta rotfrukter."

Läste ett par tre sidor i en Amelia hos min flickvän häromdagen. En riktigt hygglig tidning. Det var lite relationstjoffsan, om hur män tänker, lagom med flärd och olika tips om livet. Karriär och stuff. Det var en mogen tidning för kvinnor som det verkade. Kanske en och annan
smakfullt avklädd karl, men vad fan. Som 32-årig lagom barnslig pojke har jag förundrats över typ Veckorevyn och dylika tidningars envetna malande om knullande och pullande, plask-tuttar och totalrakade musar. Amelia verkade bättre på nåt vis. Utan tips om hur du bäst suger av din kille.

I min hjärna föddes en ny tidning. Den för män. Utan "Lilla Gumman, kom fram" på framsidan. Den utan "Blabla bla - Anna naken" och snaskiga trick under täcket. Är övertygad om att det i varje mans plånbok finns ett par tior att spendera på blaskan för stadiga stakar i natten. Den som subjektivt och helt adekvat avhandlar Singelmannens inträde i tvåbarnsmorsans blöjbytesvardag, att få hålla kvar vid sin strawberrydoftande chevapickis, att ge tips om hur du byter skärmkanter på en utrostad Saab 99. Jag är övertygad om att vi vill läsa om arbete på annan ort, kortspel och alkoholismtendenser i husvagnar på Skanska-camper. Om ensamvargars sökande i månljus. Om kärlek på avstånd och om hur spännande män visst kan lukta av diesel.

Grabbar för fan, det är totalute att läsa Slitz och Cafe. Det är dags att söka karriärkvinnor, sätta staken i jorden och plöja upp fåror och sätta rotfrukter. Men vi behöver ett forum för detta. Likt Amelia. Med Andie Mc Dowell på framsidan. Vore jag inte hetero så skulle jag fundera på att sminka mej ;- .


Om författaren

Författare:
Pär Eriksson

Om artikeln

Publicerad: 08 maj 2005 16:25

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: