sourze.se

Sally

****

Jag skulle börja plugga på Komvux. Det var två ämnen som jag skulle börja med. Lektionerna var på kvällstid, närmare bestämt halv sex och vi skulle hålla på till kvart över nio. Vi som skulle börja hade samlats utanför lektionssalen. Det var omkring tjugo stycken som stod och väntade. När vi stod där utanför tittade jag på alla andra. Jag kände inte igen någon men jag fastnade för en tjej som var lång och blond. Hon hade smala ben och ganska stora bröst. Jag tyckte hon var snygg och sexig. När klockan blev halv sex gick alla in i klassrummet och tog varsin plats. Jag satte mig längst bak och den där tjejen satte sig en bänk framför mig.

Lektionen började och läraren presenterade sig och vi gick igenom studie planeringen och betygskriterierna. Efter det skulle vi göra små grupper på tre fyra personer i varje. Då vänder sig tjejen om och tittar på mig och säger "Ska vi bilda grupp?" "Det kan vi göra", sa jag. Och så blev det jag, den där tjejen och en annan kille som bildade grupp. Vi började prata om studieplaneringen. Innan det hade vi förstås presenterat oss. Tjejen hette Sally och killen hette Torbjörn. När vi satt och pratade märkte jag att Sally hade långa nagla med glansigt nagellack. Jag tycker att det är sexigt. Hela hon var sexig och jag kände stark åtra till henne. Vi diskuterade och ställde några frågor till varandra om vi skulle gå fler kurser och om någon jobbade, för lektionerna var på kvällstid. Sally skulle plugga heltid och Torbjörn jobbade på dagarna men vad han jobbade med sa han inte. Jag skulle gå två kurser och jobba på dagarna. När alla i klassen hade blivit färdiga så gick vi igenom vad dom olika grupperna tyckte och vad dom hade kommit fram till. Sally och Torbjörn vände sig från mitt bord och vi lyssnade vad dom andra grupperna hade att säga. Jag märkte att Sally inte vände sig helt om, hon var fortfarande lite vänd mot mig. Jag hade märkt när vi diskuterade i gruppen att Sally tittade på mig med intresse. Hon måste ha märkt att jag tittade likadant på henne. Hon var så fin. För fin för mig tänkte jag. Hon skulle ju kunna få vilken kille som helst. Mitt intresse var väckt. Lektionen fortsatte och läraren gick igenom olika saker som var viktiga för kursen.

Jag hade berättat att jag skulle läsa ett annat ämne också när vi satt i gruppen och nu vänder sig Sally mot mig och säger att hon läste den kursen förra terminen och att jag kunde låna kursboken. Hon skapade en öppning för oss. Jag sa att jag kunde tänka mig att låna kursboken av henne. Innan lektionen var slut samlade Sally ihop sina skrivpennor och skrivblock och gick. Hon sa att hon var tvungen att gå till läraren och sa hejdå till mig med ett leende.

Jag längtar efter nästa lektion och undrar och fantiserar mycket om Sally. Blev nog lite förälskad.


Om författaren

Författare:
Jonas Lindman

Om artikeln

Publicerad: 18 jan 2005 12:33

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: