sourze.se

Sourze tillbaks i gamla spår

Trots moderniseringen av Sourze är dominansen av sex-och könsord i rubriker och ingresser total.

Alltid intressant att slå upp Sourze första sida och se vilka ämnesområden som erbjuds läsarna. Förstasidesinnehållet häromdagen såg ut så här:
- Vad sägs om kåt, tacksam och glad ?
- En horas berättelse
- Äckliga fördomar
- Narcisistiska horor är vad ni är
- Kvinna, skriv dig kåt

I en artikel i mars 2002 ställde jag frågan om Sourze skulle ha möjlighet att överleva med den övervikt av köns-och sexord som fanns i rubriker och ingresser. Som exempel den gången angav jag "Äktenskap eller bara knulla runt, två och halvt år utan skott i råttan". Artikeln fick 4450 läsare.

Säkert har Sourze gjort allvarliga försök att bredda artikel och ämnesområden under senare tid. Men fortfarande dominerar sex-och könsord i rubriker och ingresser. Därför finns anledning att upprepa frågan från 2002. I varje fall borde dagens skribenter och läsare ge tillkänna om de tror att Sourze har möjlighet att överleva utan en betydlig breddning av ämnesvalet.


Om författaren

Författare:
Stig Gustin

Om artikeln

Publicerad: 11 nov 2004 22:11

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: