sourze.se
Artikelbild

Vad sägs om kåt, tacksam och glad?

Har läst en hel del intressanta texter på Sourze nyligen. Förvånande många handlar om feministers existensberättigande och mäns känsla av försmåddhet.

Många vill jämföra feminismen vid nazismen och på Gudrun Schyman saknas numera bara Hitlermustaschen. Andra menar att feminismen är en fara för mänskligheten - Inger Olsson har helt klart snärjt in sig i något gammalt drömgarn som Freud lagt ut.

De mest spännande uttalandena kommer förstående nog i kommentarsfälten. Begrunda exempelvis denna Thomas beskrivning om varför män våldtar och misshandlar kvinnor...

"Männens hat har ökat i samhället och det är mestadels av den anledningen att de uppfostrat i hemmet skolor och dagis av kvinnor som har blivit mer hatiska mot män. Jag förstår inte logiken bakom de feminister som driver hat t.ex genom negativa generaliseringar. Förstår de inte att det just är hat som får män att våldta och misshandla kvinnor."


En Lasse P har hittat förklaringen till varför kvinnor tjänar mindre än män. Vad sägs om följande uttalande?

"Varför tjänar kvinnor mindre? Detta var frågan? Pröva att jobba i en bransch som är helt dominerad av kvinnor. Jobba sedan i en bransch som är helt dominerad av män. Jämför sedan hur mycket tid på resp. arbetsplats som går åt till intriger i stället för att det utförs arbete. Där har vi en del av svaret. Men det är väl inte så roligt för en feminist att fundera på sådana saker kanske?"

Lasse P fortsätter:
"Våga tänka följande tankar och se hur det känns:
1 Kvinnor tjänar mindre för att de söker sig till branscher där man betalar dåligt.
2 Kvinnor tjänar mindre för att de jobbar mindre.
3 Och nu blir det tufft Kvinnor tjänar mindre för att de i genomsnitt är mindre produktiva när de är på jobbet."

Jo, jo så nu vet vi varför kvinnor tjänar mindre än män. De är inte lika produktiva som män, utan snackar mest skit på jobbet enligt Lasse.

Thomas spekulerar vidare om varför det är så höga sjuktal i Sverige. Jo det är självklart de hatiska feministernas fel.

"Mycket bra att du inte hatar. Vad händer när personer kommer in i hat och inte kan ta sig därifrån de befinner sig i en ständig fight och olika hormoner sprutar ut i kroppen. Vad har hänt de senaste 7 åren? Jo, ohälsan har ökat med 50 hos kvinnor p.g.a en del ligger i en ständig könskamp och hormoner för fight sprutar ut i kroppen. Hormonerna som inte är menade att ständigt vara närvarande orsakar värk med mera. Alltså om inte du ligger i hat så är det många andra som haft oturen hamna där."

Vidare fortsätter han:
"Alla individer är olika så alla reagerar inte lika. En del kvinnor fastnar i hat och det är framförallt de som drabbas av psykosomatiska sjukdomar. Men kan vissa kvinnor som du och dina vänner gå mellan hat och andra bättre tillstånd drabbas ni inte av obalanser i hormonsystemet. Kvinnors ohälsotal har ökat med 50 de senaste 7 åren och du inräknas även de med biologiska handikapp. Det är helt klart mentala orsaker bakom."

Jaha, då har vi också fått svar på att genom att vara feminist så sprutar det ut farliga hormoner i din kropp som gör dagispersonal hatisk och därför behandlar små pojkar så illa. Så illa så att när pojkarna blir vuxna kommer de hata kvinnor som kallar sig feminister och kanske då också måste hata tillbaka dvs våldta och misshandla.

Intressanta tankar. Var tog fadern vägen förresten?

I en text av Michael Lundahl som tyvärr har tagits bort under dagen, menar han att kvinnor ska hålla käft och fatta att alla kvinnor är sexiga. Storbröstade som småbröstade. Vi ska bara inse det. Det var nog menat som en komplimang till KVINNAN. Men så himla roligt var inte hans överskrift: "Kvinna håll käft..."

Det är så otroligt känsloladdat att säga ordet feminist. Ahhhh, jag sa det! Det är ungefär lika laddat som att säga neger nuförtiden. Men varför skämmas för att man är för lika rättigheter och skyldigheter. Det är inget jag skäms över. Jag behöver inte odla en penis för att uttrycka mig så. Eller vara manshatare för den delen. Här är förresten en liten visa för dom minsta...

Jag är en liten feminist
ingen elak terrorist.
I mig bor det en liten mus
som gärna vill bo kvar i sitt hus
äta lite ost som de andra
utan att för det behöva klandras.

Det ligger faktiskt något i budskapet "bli mer kåt, tacksam och glad". Tänk om alla skulle bli det. Inte bara tjejerna menar jag. Killarna med. Tanterna, gubbarna, vovvarna, politikerna, de religiösa fanatikerna. Ut och knulla och garva utav bara helvete. Hela gänget. Sprid er säd och låt äggstockarna jobba. Låt oss förenas i en härlig kosmisk grupporgasm. Halleluja.


Om författaren

Författare:
Anna Drangel

Om artikeln

Publicerad: 07 nov 2004 22:25

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: