sourze.se

Sökes: Crew!

En röd formel1-bil svänger in till depån. Den ställer sig i en ledig position. Ett gäng snubbar i röda lekoveraller hugger in...

De skruvar, meckar och rattar. I en jävla fart. Allas händer är överallt och gör något viktigt.

På några ruskigt flitiga ögonblick uträttas underverk. Någon minut senare är de klara. Det som brukar ta veckor på bilverkstaden är gjort i ett nafs. Effektiva killar.
I´m impressed. Verkligen!

Varför gjorde inte Gud fler av den där sorten? Gjordes de bara i en limited edition? Och varför är de alltid bara på formel1-banan? Beats me.

Finns det inte mer att uträtta i världen med denna hängivna målmedvetenhet? Jag har alltid drömt om denna typ av crew - i mitt kök. Jag skulle glida in i kökszonen och ställa mig i ledig position. Fram ska de rusa från ingenstans! I röda overaller givetvis. De ska vispa. De ska hälla. De ska laga, mixa, steka, koka, panera och krydda. Allt med denna ljuvliga frenesi och iver. Mitt alldeles egna Kitchen Dream Team. Effektivt, flitigt och snabbt. Och mitt.

Jag ska bara sitta därmed armarna i kors och hämta andan. Ja, jag har ju bråttom. Är ju på banan. Behöver bara lite service liksom. Är det verkligen för mycket begärt? Jag har dessutom en helsikes massa varv kvar att runda.

Om du känner ett ledigt sådant här team - tipsa mig.

Jag kommer att svälta ihjäl här annars och de vill ni väl inte? Någon rättvisa måste det väl ändå finnas i världen.


Om författaren

Författare:
Helen C Ohlsson

Om artikeln

Publicerad: 03 sep 2004 19:20

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: