sourze.se

ångestfyllda spleen

Stickprovskontroll

En kooperativ mollusk förvandlar mänsklighetens stickprovskontroll till en kanaliserad stjärnsmäll, där girigheten förvandlas likt ormen i paradiset. Symbios blir till träck. Centraliseringsmolekylerna i det förtätade svammelrummet, svävar omkring i en oglaserat sfär. Läcker ut sin förljugenhet. En flankstöt där auditörna bär skygglappar och munkavle. Miljoner osedda-glömda äter sin middag bestående av ångestfyllda spleen. Dricker ett glas vånda med förstämd smak. Svärdet hugger girigheten. Korthusen ska falla. Nike kommer med segerkransen. Sopar överheten till Hades. Låter deras beläten synas. Ingen petition kommer att mottagas, godkännas eller beviljas.


Om författaren
Om artikeln

Publicerad: 29 apr 2004 13:35

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: