sourze.se
Artikelbild

Silikonbröst signalerar underkastelse

Det är därför de är attraktiva!

Varför tänder så många män på silikonbröst? Ja, jag vet att inte alla gör det, men det är tillräckligt många för att en stor del av artistbranschen ska genomsyras av dem och alldeles för många vanliga tjejer överväger operation. Och för att vi vanliga dödliga ska köpa behåar utfyllda av skumgummi och silikon i ett försök att efterlikna de ouppnåeliga idealen.

Vad är det då som är så läckert med silikonbröst? Javisst är de stora och en del vill hävda att män alltid har tänt på stora bröst. Men vore det så enkelt så skulle kvinnor med små bröst vara utdöda för längesedan i det naturliga urvalet. Dessutom stämmer det försöket till "biologisk" förklaringsmodell väldigt dåligt ihop med det faktum att de stora silikonbrösten ofta kombineras med synnerligen smala kvinnohöfter. Vore det så att mäns grundläggande fortplantningsinstinkter styrde, så är det troligare att bredare höfter fått ett rejält genomslag och att det legat kunskap i samma fortplantningsinstinkter om att småbröstade kvinnor kan föda upp barn precis lika bra som storbröstade för det borde vara den funktionen som fortplantningssugna män är mest intresserade av.

Nej det riktigt attraktiva i silikonbrösten är förmodligen vad de signalerar. Som en blinkande fyr i dimman skickar de om och om igen ut samma signal dygnet runt; Här går en kvinna som är så mån om männens gillande att hon till och med låter skära i sin egen kropp. Utan att tveka ratar hon de bröst naturen givit henne till förmån för ett par med konstgjord stoppning av tvivelaktig kvalitet. "Mannens njutning av att se och eventuellt få klämma på ett stort bröst är viktigare än att jag riskerar min egen njutning genom att förstöra känseln i mina bröst, viktigare än att jag riskerar uppskärning av min kropp och påföljande infektioner samt riskerar min långsiktiga hälsa genom att ha konstgjorda ämnen i min kropp. Kort sagt män är viktigare än mig."

Tyvärr förefaller många män ha ett stort behov av att få denna försäkran. Och det är det och inget annat som gör silikonbrösten attraktiva.


Om författaren

Författare:
Anna Linusson

Om artikeln

Publicerad: 13 jan 2004 12:40

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: