sourze.se

Erkänn Gudrun

Det är du själv som är en av de ansvariga "för nedrustningen och nedmonteringen av den psykiatriska vården". Det är även du som...

...delaktigt "skapat en situation där alltfler som desperat och frivilligt söker sig till den psykiatriska vården, inte får den hjälp de behöver".

Det är du som sitter i riksdagen som ledamot för Vänsterpartiet. Det är ett av dem partier som stödjer regeringen. Det är dags att erkänna att om du stått på dig lite i förhandlingarna med regeringen skulle ha kunnat att tvingat fram de slantar som den psykiatriska vården behöver. Kanske skulle det ha varit 122 punkter istället för 121?

Erkänn Gudrun Schyman, erkänn. Du är ju trots allt riksdagsledamot för ett parti som ska stå för de mest utsatta i samhället. Ni missbrukade er makt att slå ett slag för den psykiatriska vården när ni förhandlade med Göran Persson om villkoren att stödja hans regering.


Om författaren

Författare:
Gustaf Wiklund

Om artikeln

Publicerad: 12 jan 2004 21:56

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: