sourze.se

Bojkotta Danmark!

Varför inte?
Ett folk som bla stöder Bush, har fel invandringspolitik och tillåter prostitution måste sättas på plats.

Vi som är politiskt korrekta PK och som vet vad som är bäst, inte bara för Sverige utan för alla nationer, är otåliga och frustrerade. OK, jag medger alla våra idéer kanske inte varit så bra. Att införa ett svenskt skattesystem i Nicaragua med omnejd under den period då sandinisterna stod för allt det progressiva här i världen, blev ingen fullträff. Personnumret, denna fina och genuint svenska exempel på social ingenjörskonst har flertalet länder till vår förfäran ej ansett sig ha nytta av. Tvärtom, har man haft mage att anse det vara integritetskränkande. Ej heller u-hjälpen på sammanlagt sex miljarder till vår gamle vän, frihetskämpen Mugabe i Zimbabwe, har i alla stycken, varit helt tillfredställande. Heder dock åt författaren Henning Mankell som fortfarande kämpar på och sprider förståelse för saken i olika tv-soffor.

Nej, nu är det dags att damma av den hederliga och beprövade bojkotten och få något stort och betydelsefullt att kämpa för! Tänk att åter få samlas och marschera mot en ambassad till ackompanjemang av smattrande fanor, fotoblixtar, rasslet av kravallstaket och ett stänk polisbrutalitet. Vem glömmer väl inte den framgångsrika vinbojkotten mot Frankrike för kärnvapenproven i Söderhavet? Oh, härliga tid! Tänk vad goda Bulgariska viner vi drack. Fransmännen har inte repat sig ännu. Den kulan visste var den tog. Än mer framgångsrik var vår bojkott mot profithungriga Ericsson för nedläggningen av fabriken i Norrköping. Ingela Thalén, som då var partisekreterare s, visade mod och gick ut och välsignade en bojkott av deras telefoner. Gensvaret blev, minst sagt, formidabelt. Inte bara i Sverige utan i hela världen slutade man köpa deras mobiltelefoner. Aktien föll från ett par hundra kronor till tre kronor. Tack Ingela! Kom sen inte och säg att bojkotter är verkningslösa!

Men nu gäller det Danmark. Ett land som sällsynt väl lämpar sig för bojkott och karaktärsdanande demonstrationer. Och så nära sen. Detta sjävbelåtna folk, som sägs vara det nöjdaste och lyckligaste i Norden, behöver en rejäl näve svenska moralrönnbär att suga på. Det skall väl få deras berömda "smil" att stelna. Att bara komma på tanken att stödja Bushregimen! Enbart detta motiverar utfrysning och skampåle. Dessutom, inte nog med att danskarna av ren illvilja mot oss svenskar, sänker spritpriserna, de hyser noll tilltro till vår allt strängare lagstiftning mot prostitution. Tvärtom, har danskarna, om inte släppt prostitution helt fri, så liberaliserat lagstiftningen högst avsevärt. Och som om inte det vore nog, så har man den förkastliga invandringspolitiken. Ingen svensk partiledare eller ledarskribent, ens under den värsta helgfyllan nu i Jul och Nyår, skulle medge att denna, ens avlägset, står i överenstämmelse med svensk definition av politisk korrekthet. Danskarnas hat mot ickerökare är också välkänt. Nu rapporteras horder av danskar, öppet och ogenerat, hånflina och kasta glåpord mot oss svenskar som stöder moralminister Morgan Johanssons lagförslag om rökförbud på krogen.

Detta kan bara inte få fortsätta! Bojkotta allt danskt. Köp inte deras röda korvar. Ät falukorv. En totalneutral svensk produkt vars smakförnimmelser endast kan uppfattas i stadiet närmast förkolning. Chockhöj avgifterna på Öresundsbron. Utvisa alla danskar som inte på korrekt svenska kan uttala 7.777. Begär att FN:s säkerhetsråd tar upp frågan om Bornholms återförening med Sverige. Titta på kartan. Vilket land ligger närmast? Jag bara frågar!? Konfiskera alla danskägda sommarhus i Skåne och Småland till förmån för SSU och Ung Vänster.

Jag uppmanar Er, hederliga svenska medborgare, som troget följt Björn Rosengrens uppmaning och köpt aktier i Telia för 80 kr och som sparar till en gravplats hos Fonus samt hoppas på återbäring från Konsum: STÖD BOJKOTTEN AV DANMARK.


Om författaren

Författare:
Lars Nilsson

Om artikeln

Publicerad: 11 jan 2004 12:30

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: