sourze.se

Nu väntar vi på nästa erkännande

...av de som har ansvar för nedrustningen och nedmonteringen av den psykiatriska vården.

Erkännandet är naturligtvis en stor lättnad, på flera plan. För nära anhöriga till Anna Lindh underlättar det sorgeprocessen och för samhället i stort undviks en långdragen process, med alltmer vildvuxna spekulations-
och konspirationsscenarier.

Nu väntar vi på nästa erkännande. Av de som har ansvar för nedrustningen och nedmonteringen av den psykiatriska vården. Av de som skapat en situation där alltfler som desperat och frivilligt söker sig till den psykiatriska vården, inte får den hjälp de behöver.


Om författaren

Författare:
Gudrun Schyman

Om artikeln

Publicerad: 08 jan 2004 18:12

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: