sourze.se

Pinsamt Amerika Vera Zavala!

Demokratimasken föll och fram trädde en ynklig antidemokrat, känd som en av ledarna för stenkastarna i Göteborg.

Sällan har en antidemokrat avslöjats så öppet och effektivit som i måndagskvällens TV program om EMU. En av nej-sidans vittnen, Amerika Vera Zavala, framförde som sitt främsta skäl för ett Nej att hon ansåg demokratifrågan som den viktigaste i omröstningen. Hon påmindes omedelbart från ja-sidans Orback hur detta kunde stämma med de antidemokratidemonstrationer hon lett och medverkat i. Han räknade upp ett antal och frågade särskilt om stenkastningen i Göteborgskravallerna var ett uttryck för hennes demokratisyn. Vad har detta med EMU att göra svarade hon och nekade att fortsätta debatten om demokratifrågan i EU. Trots att hon själv tagit upp den som sitt främsta argument för ett nej i omröstningen.
Avklädningen var hänsynslöst brutal men nyttig inför omröstningen på söndag. Förklädda gammelkommunister och tokvänster ska avslöjas liksom tokhöger och rasister.


Om författaren

Författare:
Stig Gustin

Om artikeln

Publicerad: 09 sep 2003 22:35

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: