sourze.se

Bordellen Arbetsförmedlingen

Svar till Sandra Lundgren angående hennes fråga om Arbetsförmedlingen skulle rekommendera tjejer att bli prostituerade om yrket var accepterat.

Svaret är givetvis att arbetsförmedligen inte skulle rekommendera arbete som sexarbetare... om personen klart och tydligt visat att denne inte kan tänka sig att arbeta med sex.

Arbetsförmedlingen tvingar inte människor att ta arbete de finner oaccetabelt, även om andra människor kan tänka sig att ta det arbetet. De skickar exempelvis inte en troende muslim till ett svinslakteri.

Man löser givetvis inte alla sexindustrins problem genom att att bort sexköpslagen. Men det stora övergripande problemet är att vissa människor tror att "hora" är ett kodord för att kunnat bortse från allt vad mänsklig repsekt heter. Antag att det inte var så... antag att "hora" inte var något som antyder att man får göra vad man vill med människan. Tror du då att det hade varit lika mycket problem?


Om författaren

Författare:
Michael Karnerfors

Om artikeln

Publicerad: 03 aug 2003 12:05

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: