sourze.se
Artikelbild

Sourze, en ventil med mervärde

En skribentredaktionsmedlems bekännelse.

Sourze blir snabbt en stooor del av ens vardag. Jag själv bara MÅSTE titta över vad som publicerats flera gånger varje dag. Ändå måste jag erkänna att mitt beroende av Sourze till största delen är på det helt egoistiska planet. Det är helt enkelt så att jag blivit totalt beroende av att då och då skriva av mig här på Sourze.

Jag hör med andra ord till de som först och främst ser chansen att genom Sourze få publicera texter som en möjlighet att lätta på trycket. Här kan människor välja om de vill ta del av ens tankar, funderingar, idéer, visioner, ängslan utan att något väntas i gengäld. Läsaren är allt som oftast anonym, men då och då dyker det upp e-post av olika slag. Ibland som stöd och andra gånger av helt outgrundliga anledningar, men allt är lika välkommet. Det fullkomligt kryllar av åsikter och tankar!

Sourze är min ventil här i världen, men det är sannerligen en ventil med stort mervärde. Utan Sourze skulle jag aldrig ha fått den stora glädjen att läsa de mest fantastiska, knäppa, otroliga, skruvade, briljanta, sjuka, ironiska... texterna. Stort tack till ALLA skribenter.

Vem var det som påstod att Sourze är dött? Sourze är i allra högsta grad fortfarande levande, men kanske redan något drabbat av sommarens tillbakalutade lojhet. Vi tar nya tag till hösten, eller hur?

Ha det!


Om författaren

Författare:
Linda Björling

Om artikeln

Publicerad: 30 jun 2003 17:20

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: