sourze.se

Om publiceringen på Sourze

Svar på Michael Ståhlbergs frågor.

Vi försöker alltid lägga ut en artikel inom 24 timmar efter det att författaren publicerat den oftast tar det bara ett par timmar. Ibland har detta inte gjorts. Det kan dels bero på att författaren har många alster "på gång", som ligger i vårt publiceringssystem och väntar på att läggas ut, och vi vill undvika att förstasidan "tas över" av en person. Därför vill vi sprida författarens publiceringar, och varva med andra författare.

Det kan också bero på att det i vårt publiceringssystem ligger ovanligt många artiklar köade, och vi vill undvika att allt för snabbt skjuta bort artiklar från "senast in"-spalten på förstasidan en spalt som är helt automatiserad. Författare som ser sina texter försvinna från förstasidans "senast in" blir nämligen inte heller glada.

Visst är det så att vissa artiklar har "bäst före"-känsla. Vi uppmärksammar dessa och publicerar dem så snart vi kan.

I enstaka fall kan publiceringsfördröjningen bero på slarv eller tekniska problem. Din Sörenstam-text är ett sådant fall. Vi ber om ursäkt för det. I helgen var det inte så många texter som låg köade, och den borde ha publicerats snabbare.

Löpet sköts helt manuellt av Sourze. Vilka texter som illustreras väljs av Sourze varje förmiddag. Egna preferenser kan man naturligtvis aldrig helt komma ifrån, men ambitionen är att i så hög grad som möjligt variera ämnen och typer av texter och samtidigt välja de texter som vi anser håller högst kvalitet. Maila och tipsa oss om vad som bör illustreras eller läggas upp på löpet: infosourze.se.

Angående kategorierna. På "min sida", när man publicerar en artikel, finns kategorin "Sport". För ett år sedan fanns också en motsvarande sportkategori på sajten. Tyvärr var det alldeles för få artiklar som publicerades som "Sport". Avdelningen kunde inte hållas igång med rimlig uppdateringstakt. Däremot kvarstår möjligheten att skriva om sport på Sourze. Förhoppningsvis kan vi åter igen öppna kategorin, om intresset finns hos sourzeskribenterna.


Om författaren

Författare:
Mårten Björk

Om artikeln

Publicerad: 27 maj 2003 10:30

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: