sourze.se
Artikelbild

En morgon som andra

Kontringen.

Klockan är 3. Den ensamma flickan vänder sig om i sängen. Hon kan inte sova, även fast timman är sen och hon varit uppe och ränt hela dagen. Det är varmt i rummet, luften utifrån, som seglar in genom det öppna fönstret, svalkar inte nämnvärt. Hon känner nästan hur det ångar ur sängen. Att inte sova naken, eller med riktigt täcke, skulle vara som att frivilligt förvandlas till en vändstekt kotlett.

Det är helt tyst i huset. Förutom på andra sidan väggen, därifrån hörs systerns lustfyllda läten. Systerns pojkvän sover över. Hon lägger en av sina huvudkuddar över huvudet, så att hon slipper höra. Hon vill också ha. Jävla pappersväggar.

Andetag

Klockan är 9. Solen skiner in genom fönstret, fåglarna kvittrar och barnen tjoar ute på gatan i det idylliska villaområdet. Jag vaknar sakta av att solen skiner mig i ansiktet där jag ligger. Pisseståndet värker. Kuken känns sådär nött och trött, idag är en dag då den helst drar sig tillbaka. Pissa lite då och då, men inte mer. Halvvaken, men ändå så trött att jag nästan håller på att avlida blir jag även medveten om jag vad mer som orsakat mitt uppvaknande. Någon drar försiktigt i min stackars kuk.

Hon tar det faktum att jag har stånd som en bekräftelse på att jag vill. Att hennes snygga häck nödvändigtvis är det som gnidit fram detta praktstånd.

Jag öppnar ögonen bara så mycket att jag kan se vad som försiggår. Jag möts av en pigg, hungrig blick och ett gigantiskt solskensleende.

Nej.
Jag är bakis. Jag orkar inte.

Men för sent. Hon vill ha, hon ska ha. Nu. Hennes grepp om mitt stånd förhindrar att jag dissar henne genom att vända mig om. Mina protesterande läten och ord blir bara till små pip i den hals och mun som för tillfället mest liknar Sahara. Hennes blöta tunga tränger sig in, medan jag blundar, slappnar av och försöker sova med min trötta läppar vilandes mot hennes ivriga. Käften är inte längre öken, men likväl effektivt igentäppt, säger jag något nu, så kommer jag definitivt att bita henne i tungan av misstag. Bäst att inte säga något.

Inom loppet av några sekunder från att jag hunnit uppfatta vad som väckt mig, och varför, sitter hon ovanpå mig. Guppandes upp och ner känner jag hennes varma mot min kuk, som känns som ett stort förbannat skavsår. Hon ligger ovanpå mig, tar på mig, juckar mot mig. Min händer vilar trött på hennes höfter. Jag orkar inte bry mig längre.

Systern knackar försiktigt på dörren. Hon hör sin syster därinifrån. Orkar inte vänta på svar, så hon stövlar in ändå. Hon ser sin syster snabbt hoppa av sin pojkvän. Mycket riktigt, de har sex och rummet stinker av kön. Hon går fram till fönstret och öppnar det, kallpratar, ser hur systerns hand rör sig under täcket. Ser hur hon runkar honom. De har ju sex hela tiden. Tröttnar de aldrig?

När hon passerat ut genom dörren, fortsätter min flickvän. Hon visar mig vad hon vill genom att försiktigt pressa på mina axlar. Det är lönlöst att protestera, hon blir nöjd fortare om jag gör, och därmed får jag sova inom en förhållandevis snar framtid. Rutinkänslan sviker inte, trots att jag inte kan hålla ögonen öppna av trötthet. Smaken är av otvättat. Hon juckar mot mitt ansikte när hon kommer. Jag kryper upp och lägger mig fullständigt utmattad ner i högen av kuddar som utgör sängen huvudände. Hon tackar, ger mig en kyss, ler lyckligt och börjar klä på sig.

Nu har hon inte tid längre. Hon måste iväg på gympa med sin mamma. Det har hon lovat.

Medan hon passerar ut genom rumsdörren torkar jag mina blöta kinder på hennes kuddar. Jag vill inte vara kladdig när jag vaknar, och jag vill inte komma hem och lukta fitta i ansiktet.


Detta är INTE ett bidrag till Sourze författarskola, däremot är det en trött motreaktion.


Om författaren

Författare:
Idioten Puckosson

Om artikeln

Publicerad: 06 maj 2003 12:48

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: