sourze.se

Feminist - egoist!

Jag tänker också kissa stående!

Jag gillar att festa, supa alltså. Kräkas i buskar och vara allmänt odräglig, fyförihelvete vad roligt. Vara så redlöst berusad att jag inte tänker mig för och hånglar med sju killar på samma kväll och sen knullar med en åttonde. Coolt! Vafan, får väl jag göra om jag vill! När killar gör det är de coola och vi tjejer blir bara horor. Så förjävligt alltså, Jag blir så ARG. Nästa gång ska jag hångla med nio killar. Yeah fan, ska jag. Fitta alltså. Kuk. Det är faktiskt inte bara killar som får säga så. Får tjejer också, faktiskt. Feminism. Jupp.

En gång, haha, så jävla pinsamt, kukpinsamt, så kräktes jag i knät på en kille. Han ba aaaah fy fan va äckliiiiigt!!! Men jag hade däckat, haha. Polarn berättade för mig, de fick typ bära hem mig. Hajja vilken ångest jag hade dan efter. Bajs.

Och sen vill jag bara säga att killar inte har någon slags ensamrätt på att fisa och rapa bland folk, det får faktiskt vi tjejer också göra. Det SKA vi göra, det är fan inte mer än rätt.

Vi får också knulla runt, supa oss fulla, svära och fisa. Hurra! Vilket framsteg. Jämlikhet. Yees.

Jag är så trött på allt snack, det är möjligt att jag är feminist, antagligen är jag det. Det är vi väl alla? För det innebär väl att kvinnor och män ska behandlas lika och det kan väl inte någon säga emot? Men är det relevant vad det heter? Jag tycker bara det krånglar till det, det är självklart att vi ska sträva efter ett jämlikt samhälle men att bara fokusera på feminismen tycker jag är orättvist mot alla andra som inte behandlas jämlikt. Invandrare, äldre, barn. Ska vi inte kämpa för att ALLA ska ha det bra? Eller är vi så ego att vi bara tänker på oss själva? Tydligen.

Jag skulle vilja kalla mig själv jämlikhets-ivrare "JÄMLIKHETS-IVRARE. BETYDELSE: person som ivrar för politisk l. social jämlikhet." för jag tycker inte det är särskilt jämlikt att kvinnans situation i förhållande till mannens uppmärksammas så mycket mer än en invandrares situation i förhållande till resten av samhället till exempel. Vi är så noga med att kvinnor ska få EXAKT lika mycket saft i glasen att vi glömmer att vårt samhälle är orättvist på så många sätt. Feminismen tas som någon slags enskild debatt när man egentligen bara borde slå ihop allt, för allt är lika viktigt. Om det är svårt för en kvinna att bli VD på ett stort företag ska ni se att det nog är svårt för Dragan Djuric också.

Så sluta tjafsa, ni gör bara gränsen mellan kvinnor och män ännu tydligare. Gör det till en kamp för människan istället.


Om författaren

Författare:
Lise Lindgren

Om artikeln

Publicerad: 29 apr 2003 12:41

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: