sourze.se
Artikelbild

Pappa förtärde inferno

Sourze presenterar veckans husband: rapparen Kung Henry.

Jag är 23 år och kommer från Uppsala. Jag brukar uppträda tillsammans med Spakur och DJ lo-kut. Har släppt två vinyl-EP:s under namnet Kung Henry, på den egna etiketten Kafkaotiska Inspelningar som jag har tillsammans med DJ lo-kut.

De flesta av de spåren är producerade av DJ lo-kut, men den här mp3:an är producerad av Filthy och är tillsammans med en annan låt med på en 7"-singel som släpps nu i dagarna. I samma veva släpper jag också en annan 7"-singel tillsammans med reggae/dub-kollektivet BeatProphets. Håller även på med material till en EP på engelska där jag går under namnet Henry Bowers.

Jag har också ett projekt på gång tillsammans med rapparna Glappkäft och Spakur samt poeten Dag Thelander. Det kommer förhoppningsvis bli en kollektiv-EP vid namn "Poeter blir dom..." Den ska produceras av Kryptonite och DJ lo-kut och kommer även bjuda på en del gästrappare.

Jag är även sångare i Stained Red som väl kör nån sorts neometal usch! va jag hatar det ordet. Vi håller också på att spela in en ny skiva.

I slutet av maj kommer jag att tävla med Uppsalalaget som förutom jag själv består av Dag Thelander, Jerry Steele och Linda Ågren i Poetry Slam SM i Malmö.

Låten "Pappa förtärde inferno" är en sorts kryptisk grimas till diverse personer vilka jag inte ämnar nämna, som av olika anledningar förlorat min respekt och fått mig på dåligt humör.

Titeln är en ordlek och betyder egentligen nåt annat... mer säger jag inte.

Länk: kunghenry.tk


Om författaren

Författare:
Kung Henry

Om artikeln

Publicerad: 10 apr 2003 17:09

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: