sourze.se

BH-jakt

Det börjar nästan likna diskriminering...

De finns i alla storlekar, de är verkligen jättebra för kvinnan, de kan vara sexiga, tantiga, sportiga, fula, snygga, och mer ändå.

Kruxet är att vissa storlekar inte finns i vissa affärer. Varför? Varför har de bara puttenuttiga mini a-kupor på H&M? Jovisst, de har upp till C, men sen då? Vi som behöver D, E eller F då? Vill ni inte ha oss i era butiker eller vad är det frågan om?

Nu tog jag bara upp H&M som exempel, men det är många fler med dem.

Jakten går vidare... på en bra BH som INTE ser ut som nånting man skulle kunna hitta på vinden hos mormor, som sitter skönt och ger stöd där den ska. Men det är faan inte lätt, sen när man väl hittat den så kostar den ungefär 300 spänn. Kul ju, när de som shoppar de söta små BHarna med Ior-tryck på H&M betalar typ en hundring. Max.

Japp, ju större bröst du har, desto fattigare blir du. Först får du springa som en skållad råtta mellan de olika affärerna för att överhuvudtaget hitta NÅT i din storlek, sen får du betala flera hundra för det.

"Passa på att ta två stycken då, när du hittar en som är bra"! Jovisst skulle jag kunna göra det, men jag vill gärna kunna äta resten av månaden.

Jag får väl öppna ett BH-Konto.

Fram för ett mer rättvist pris på BH:ar. I ALLA storlekar.


Om författaren

Författare:
Maria Lindehoff

Om artikeln

Publicerad: 07 mar 2003 13:40

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: