sourze.se

Passion!

... kom och köp...

Yoúr so sexi, baby...

Jo, det var ju så att jag skulle hänga med, tyckte dom, släng på dig rocken och sitt inte här och filosofera! sa kompisen och lovade en upplevelse av stora mått.

"Det här kommer du att gilla, det kommer att vara något för dig. En kärleksfest, broder! Så skynda, vi drar!"

Så ja, jag körde fingrarna igenom håret, drog på de invanda
kängorna och satte mig i hans gamla sheva, med en aning av motstånd, låt vara.

"Men so what, tänkte jag, lite kärleksfest kan man väl inte få för mycket av och visst, nyfiken var jag. Förnekar det alls icke och så la jag in en pris och klämde mig in i baksätet där bland polarna. O, bluesen gungade, vaggade och var just i min smak. Fick ståpäls av den feelingen och tänkte att bara detta kunde vara värt bilturen. Ge järnet, Peps! Leve du!

När vi svängde in på parkeringen hade det inte gått många minuter, kanske en kvart men det var svårare att hitta parkering. Fullt överallt. Ett mycket besökt ställe.
"Men ja, vad tusan, en kärleksfest? Klart det är rusning, vem vill inte ta del av nått sånt?" tänkte jag och förlorade mig sen i bluesen igen tills alla skulle klämma sig ut och så var det kö och vänta och sen betala, det fick man också för att komma in.

Långbenta kvinnor i höga klackar, strumpor av nät och glansiga fodral såg jag vart jag än tittade och män med feber i ögonen, flackande blickar, kåta blickar och nästan alla de storbröstade kvinnorna log. En och annan förvillad tös såg rådvill ut och detta tyckte jag att jag kunde förstå.

För det var stånd, stånd, stånd i vartenda hörn och vrå, uppradade stånd av stånd på ännu större stånd mellan rosafärgade gummifittor, i olika storlekar. Gick att betälla i den färg man ville ha. Köttfärgad, rosa eller röd och penisar som vilken tjur som helst skulle bli avis på. Långa och smala,b lodröda eller varför inte en kuk i svart?

"Kom och köp kärleksdoft! En present till din kvinna? Se!
Här, en klibbig massa att smörja in henne i. Går att äta.
Var god testa. Varsågod. Ett smakprov?"

"Kanske en liten vibrerande fjäril mellan låren?" log en försäljerska och sträckte fram en sorts rosa sak med vibrator i miniformat. "Något för din kvinna? Lovar och garanterar att hon blir nöjd!"

På scenen stod en naken man och kråmade sig, iklädd endast miltärkängor och sen gick han ned i brygga så alla damerna visslande och hysteriskt klappade händerna och hon som fick komma upp på scenen var röd som en tomat i ansiktet.
Vet inte om det var av upphetsning eller kanske, rent av på grund av genans?

"Kom med in och älska! Här bak skynket. Det blir garanterat en upplevelse du inte ska glömma. Vilket slags sex önskas?
Underkastelse? Eller är du dominant? Har du dolda drifter?
Här finns allt.Kom loss,förverkliga dina drömmar.Kostar bara trehundra för en kvart" väste fru domina i svart och klatschade med piskan mot stövelskaften. Log så hon såg ut att vilja bitas och bakom henne hängde kvinnor av gummi, bara att sätta på. Ta med henne hem, modern variant av Barbara. Köp kärleksspel! Och den som förlorar är naken!Hitta nya sexlekar, upptäck dina djuriska drifter, kom loss!Kom och köp! Två delad penis? Här, vilken storlek önskas?Färg? Form? Med eller utan vibrator på toppen? Sidenlakan, erotisk olja för bad och kanske en liten penispåse i förgyllt siden att förföra din kvinna med? Gummi, plast eller läder? Trosa med springa eller en dress där brösten ligger bara? Kom och köp! Överaska din kvinna! Förför henne!

Säger bara en sak och det är att på denna "kärleksfest" vet dom inte vad sensualism betyder. Inte heller vad ordet erotik står för och om förförelsens konst haver de icke en aning. Plastkärlek i glada färger. Fy tusan! Passionen! säger jag. Passionen! Låt den leva!

Och jag ska aldrig mer gå på sexmässa.

Men jag dansar gärna tango i soluppgången.


Om författaren

Författare:
Lillith C. Castor

Om artikeln

Publicerad: 17 feb 2003 13:32

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: