sourze.se
Artikelbild

Blå mens

Är ni inte trötta på dessa löjliga reklamfilmer??

Jag tycker att bindreklamen på TV är direkt pinsam. Varför är mensen blå när dem ska demonstrera bindornas uppsugningsförmåga?! Precis som om att "nu måste vi visa hur fräscht det är med mens när de använder våra produkter"! Och den där nya, med tjejen som hoppar på studsmattan för att spana på en kille - hur löjlig är inte den då? Precis som om man står och hoppar på en sån bara för att spana in någon, det är ju faktiskt en barnleksak... det är ju så förlöjligande så det är inte sant.

Och den som gick för ett tag sedan, när hon stod med ena foten på deras binda, och med den andra på en binda av ett annat märke, sen när hon gick så hade hon fotsvett bara under den ena foten, naturligtvis den som hade stått på en binda av okänt märke. Fy fan vad löjligt det är! Vilka är det som kommer på dessa idéer? Jag kan faktiskt inte tänka mig att det är en kvinna som ligger bakom detta, utan jag tror till 99 procent att det är en man som ligger bakom.

Well, jag kan berätta för reklammakarna att mensblod är rött, inte blått. Vidare vill man oftast inte hoppa studsmatta, klättra in fönstervägen genom tåg och så vidare, inte ens när man inte har mens! Sen känner man sig inte speciellt fräsch heller, för ut kommer blod, och så är det! Det är inget som varken blå "mens" i TV eller era fåniga reklamfilmer kan ändra på!

Fram för en vettig reklamfilm om kvinnor och bindor, med röda vätskor som exempel. Det är väl ändå dags att sluta mesa med detta ämne, tabu, tabu, bla bla bla!
Jag har aldrig någonsin hört talas om någon som har BLÅ mens och så är det! Ta bort era skygglappar för fan!


Om författaren

Författare:
Maria Lindehoff

Om artikeln

Publicerad: 26 jan 2003 11:31

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: