sourze.se

Om det där med sex

Erotiska dofter, vågade ord och oanständigheter...

Ska jag nu skriva om
överskrift
En doft av puder.
Medan timglaset sakta höll på att rinna ut avslutade hon skyndsamt de sista nedskrivna meningarna. Fjäderpennan var av förnäm fransk modell av dunig gåsafjäder med små glittriga stänk av rosa i. Då och då råkade hon spilla ut lite av bläcket som hon med ett litet läskpapper energiskt, med små puffar omständligt försökte rätta till. Alltmedan hon under en lätt iritation otåligt viftade undan den lilla förtretsamheten med en graciös hand. Och i tystnaden på den trånga kammaren, hördes sedan endast fjäderpennans raspningar mot papperet och så hennes egna andetag.

Genom den lilla fönsternischen kunde hon se ned över en del av den stora borggården och nu såg hon att en del av ryttarna hade kommit tillbaka efter sina besök i staden. Avlägset hörde hon deras djupa röster eka över gården medan de ropade och skojade med varandra och hästarna frustade vildsint i skymningen. Vit rök ångade ur deras vidgade näsborrar medan de stegrade sig i sin nyvunna frihet. I den kyliga luften kom stallkarlarna gående för att ta hand om dem.

Nu hörde hon sin mans stora skratt skalla mellan husväggarna och hon såg honom stå där, mitt på gården, bredbent och självsäker. Den långa svarta rocken bar han uppknäppt och den böljade lite i kvällsvinden och den svarta hatten bar han med invand stolthet. Och väl kände hon ljudet av hans stövlars knarrande i lädret medan han med långa kliv gick framåt.

Ibland kunde han finna nöje i att hålla henne instängd på sin kammare för att där ha henne i säkert förvar. Där skulle hon inte ha något tillfälle att ägna sig åt några tramsiga lekar med den övriga slottspersonalen. För hon brukade tycka om att roa sig litet med någon av alla de män som ingick i den. Hon njöt av dessa små äventyr och hon var väl bevandrad i konsten att inleda en stilla flirt.
Men hon hade alltför stor respekt för sin herre för att låta de små fnittriga lekarna gå längre än så, för även om han var en god husbonde så förekom aga på slottet. Fast hon hade sällan behövt utsättas för den skammen eftersom han gärna ersatte den med att låta henne bära kyskhetsbälte en tid. Då bar han nyckeln om halsen tills han tyckte att hon lugnat ned sig tillräckligt, men han var en liderlig herre och ville ha en villig kvinna i sin säng. För en tid sedan, hade hon en natt oförsiktigt låtit honom få veta att hon hade vissa små speciella fantasier som hon brukade ägna sig åt medan han hängav sig åt sina lustar och brukade ta henne om och om igen, omsorgsfullt och med mycket njutning. Ofta var han så het efter henne att han jagade efter henne mitt på ljusan dag för att trycka upp henne över ett bord eller vad som fanns till hands medan han frenetiskt letade sig upp under hennes kjolar tills hon låg där naken med stjärten bar.

Nu hade han under tvång och den strängaste uppsikt gett henne i uppgift att nedskriva de där fantasierna som hon undanhållit för honom. Han ville äga henne och till och med råda ver hennes innersta tankar. Och hon visste att han inte tänkte släppa ut henne förr än dagen kommit då hon kunde överräcka honom de fullskrivna bladen. Han hade givit henne en mycket vackert inbunden dagbok just för detta ändamål. Så, inlåst på sin kammare hade hon nu suttit och nedpräntat blad efter blad av de erotiska skamlösa drömmar som hon hängett sig åt och lydigt bekänt även de snuskigaste fantasierna.


Om författaren

Författare:
Lillith C. Castor

Om artikeln

Publicerad: 22 jan 2003 14:52

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: