sourze.se

Två år med och utan Sourze

En resa med siktet inställt framåt.

Min första artikel publicerade jag 12 januari 2001 och i den möjlighet som Sourze öppnade upp för mig, följde ett flertal tätt därefter. Jag var inne i ett stim där skrivandet, kommenterandet, läsandet och tyckandet blev ett dagligt inslag i mitt liv. Efter nio månaders skrivande publicerade jag min 100:e artikel.

Sedan hände något. Dels så slutade Belinda Olsson vilket lämnade ett stort tomrum efter sig. För mig var hennes sorti som om hon tog med sig en del av Sourzes anda. Dels så genomgick jag stora förändringar på det privata planet, och min närvaro på Sourze reducerades ganska snart till intet. Under ett halvår skrev jag inte en enda rad.

Sedan hittade jag kraft i mitt privata liv och fick en nytändning i skrivandet. Sourze fyllde åter en viktig funktion i mitt liv.

Kanske är det så att Sourze är en station i mitt liv på väg mot något annat, men jag är övertygad om att Sourze kommer att leva länge till. Med tanke på de skribenter som skriver här och håller debatten levande, så lär nog det bli så.

På detta väldigt enkla sätt vill jag tacka för de här två åren; Till dig som skriver och till personerna bakom Sourze.

Tack!


Om författaren

Författare:
Per Poulsen

Om artikeln

Publicerad: 09 jan 2003 09:22

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: