sourze.se

Så kallad gubbsjuka silikontuttar?

Feministiska, populistiska påståenden, eller fakta och rön?

Lena, du påstår att du inte riktigt förstår min poäng med min artikel, 29/11. Detta finner jag mycket konstigt eftersom jag var övertydlig, jag till och med citerade en stor del av din krönika, i min framställning. Jag var så tydlig att man inte ens behöver vara i närheten av att vara normalbegåvad för att fatta vad jag vände mig emot. Jag vill därför uppmana dig att läsa min första artikel en gång till. Nej förresten läs den gärna två eller tre gånger till.

Men eftersom resultaten av ditt förra läsande ledda till att du inte begrep någonting, ska jag komplettera detta med att förtydliga. Min artikel handlade inte om de päron som du tog upp i din artikel, 2/12, här på Sourze. Utan om äpplen, et vill säga att du anklagar, så kallade "gubbsjuka", medelålders män för att vara de pådrivande i att unga kvinnor med "bristande självkänsla" tar till kniven. Man måste kunna läsa innantill och skilja på äpplen och päron.

Eftersom jag inte tror att man blir Metro-krönikör genom att vara underbegåvad, måste jag dra den slutsatsen att du vill efterkonstruera det hela till att handla om något annat än de din krönika anklagar och inte vill eller kan bemöta mig i själva sakfrågan.

Man kan ju alltid komma med en massa grundlösa feminstiskt populistiska påståenden och medvetna vantolkningar av mina ord, då man inte gillar fakta och vetenskapliga rön.


Om författaren
Om artikeln

Publicerad: 16 dec 2002 11:45

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: