sourze.se

Vänsteridioti!?!

Varför ses polisen som en enda hop fascister av vissa?

Lite funderingar så här efter några dagar med het debatt om polisens ingripanden i Göteborg förra året:

Hur många gånger har vi inte sett idrottmän som är fullblodsproffs på heltid göra en till synes enkel miss i en pressad situation? Vi har nog alla sett vad fotbollsspelare som Maradona, Beckham, Raul, Zico och andra storheter kan göra med en boll. I 99 fall av 100 sätter dom bollen exakt där dom vill ha den men helt plötsligt är just deras spark den avgörande straffen i en superviktig match och då kan även deras kunnande spolieras av en sekunds nervositet. Mot detta hjälper inte alla miljoner de tjänar, all mental träning de fått etc.

Jämför detta med situationen i Göteborg. Hur fungerar det mänskliga psyket efter att folk försök döda en med gatusten och tillhyggen? Här varade dessutom stressen och pressen bra mycket längre än de 90 minuter en fotbollsmatch varar! Funderar Ni som hela tiden ser polisen som "dom" och som helt igenom onda någonsin över detta? I så fall får Ni gärna delge mig Era tankar angående det! Vadan detta hat mot polisen? Varför skulle dom vilja er illa? Tror Ni att dom jobbar hela året med att ta hand om offer för våldtäkt, misshandel, pedofili etc för att sedan ta ut frustration på just Er? Och vadan denna tro att alla poliser är likadana?

Jag känner en polis som är den vänaste, snällaste mysgubben man kan tänka sig - va har Ni emot honom? Han är ju polis- en av "dom"! Jag är HELT ÖVERTYGAD om att polisen begick misstag under dagarna i Göteborg, vem hade inte gjort det under den pressen? Sedan om det är tillräckligt för att fälla någon för brott, det var ju upp till domstolen och den fann att det inte fanns skäl för det. Sedan när blev Ni advokater som kan avfärda deras dom bara så där? Det ska bli intressant att höra vad Ni säger.

Kram På Er,

Sebastian


Om författaren

Författare:
Sebastian Hess

Om artikeln

Publicerad: 09 dec 2002 17:50

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: