sourze.se

Så ska SD vinna valet

Ett par ödmjuka förslag som ska säkra SD segern.

Jag är ditt spöke artikeln skrevs för att visa min avsky gentemot smygrasism. Jag föreslog att folk skulle antingen öppna upp sig för världen eller deklarera öppet att de är rasister - helt enkelt att man skall våga stå för sina åsikter. Artikeln togs emot ganska väl men fick kritik för att den stämplade en del av det svenska folket som smygrasister. Mina tankar ett par dagar efteråt var att jag kanske hade gått för långt, att jag borde ge folk en chans. Men nu kommer herr Yohannis Peterssons artikel som en räddning.

Jag har bestämt mig för att inte bara övertyga folk om att sluta vara rädda för att stå för sina åsikter, utan också att hjälpa dem nå framgång. Jag har bestämt mig för att hjälpa Sverigedemokraterna.

Herr Petterson frågar sig "Vem är inte lite Sverigedemokrat?" Sedd till kommun- och landstingsresultaten så är svaret nog många. Till och med SD själva ansåg nog detta att de inte ens ställde upp för riksdagsvalet. Eller?

Kanske var det folks rädsla att stiga ur smygrasismens skugga och ut i solen som riktiga, stolta rasister som förhindrade SD:s framgång?

Då vi lever i ett demokrati så tycker jag att detta är synd och har nu bestämt mig för att egenhändigt hjälpa Sverigedemokraterna till posten som största regeringsparti.

SD skriver på sin hemsida att "SD sätter Sverige och den nationella solidariteten i centrum, och menar att mångkultur aldrig fungerat i något land." Sådana uttalanden är olyckliga då de förvirrar väljare som vet att ett av de mest mångkultuella länderna i världen är också de mäktigaste, jag talar självklart om USA. Mångkultur fungerar med andra ord. Därför föreslår jag att SD ändrar på sitt citat till något i stil med: SD sätter Sverige och den nationella solidariteten i centrum, och menar att Sverige skall endast vara åt svenskarna.
Detta ger en tydligare synvinkel på partiet och tar död på förvirringen hos väljarna. Nu kommer ju alla att veta var SD står.

Vidare anser Sverigedemokraterna att invandrare bör lära sig det svenska språket, dess seder, traditioner och lagar, innan de beviljas medborgarskap, samtidigt som de är mycket otydliga i hur man skall gå tillväga för att nå dessa mål. Även här har jag ett förslag som mejslar ut en tydlig politisk linje.

Jag förslår att man sätter upp koncent... eh, träningsläger på Gotland där invandrare får lära sig svenska stoltheter såsom Jante och Små Grodorna. Det ska inte räcka med integration, inte i dagens samhälle, assimilering är slagordet. Efter ett par år på lägret kommer man inte att märka någon skillnad på en utlänning och en infödd svensk - förutom på hud-, hår- och ögonfärg självklart. Men om Micheal Jackson kunde bli vit så...?


Om författaren

Författare:
Naseer Alkhouri

Om artikeln

Publicerad: 01 nov 2002 13:09

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: