sourze.se

Finn Fem Fel i Feminismen

Jämställdhet är inte feminism. Iallafall inte om du tittar på de manshatande hardcorefeminister som vägrar inse att män också är minnskor.

Läste nyss en sexnovell. Sexnoveller är för övrigt en av de mer acceptabla formerna av pornografi som inte bara består av bilder och filmer!, om ni frågar mig. Men det var inte det jag skulle skriva om.

I novellen gör huvudrollen en intressant poäng när han uttalar sig om vissa flickors klädsel. De klär sig snyggt, utmanande, sexigt, men när man glor det vill säga visar sin uppskattning blir man genast utpekad som pervo/snuskhummer. Pervo är ju, som alla vet, inte någon vidare komplimang, utan snarare en förolämpning.

Var det inte meningen att man skulle glo, eller? Varför i hela friden bli sur, det är ju förhelvete du som gjort dig själv till ögongodiset, pucko. Eller är det så att de bara vill demonstrera makt, tjejerna? Eller kanske jävlas?

Vidare skall vi, inte helt osökt, till feminismen. Jag är inte feminist, jag uttrycker mig iallafall inte med den termen, då den är konstig och missledande. Visst, det kan tyckas töntigt att kritisera ett sketet ord, men ändå.

Många av de feminister jag mött är fördomsfulla idioter, fast övertygade om att deras egen olycka beror på mannens existens. Alla män är svin. Tydligen. Å andra sidan är det en känd psykologisk tes att en människa agerar, eller beter sig, på det sätt som väntas av henne.

Alltså, om man förutsätter en kille kommer falla för en beroende på tuttstorleken, och man därför anpassar sig efter det och utmärker sina bröst, kommer han självklart att lägga märke till pattarna och falla pladask. Inte för att han var bröstfixerad, utan för att flickan ifråga fällde honom med sina uppiffade bröst. Det är skillnad, faktiskt.

Om man därtill förutsätter att killar är så utseendefixerade som man påstår kommer det att leda till ytterliggare utseendefixering efter som alla bara bryr sig om sitt jävla yttre. Samtidigt kommer det att leda till att killarna bländas av tjejernas yttre och missar själva personen. Så vems fel är egentligen utseendefixeringen?

Det är ju liksom inte så att killar går helt fria ifrån den heller. Kanske vi inte är lika hårt drabbade som tjejer, men ändå. Helt utan förståelse är man inte. Fortfarande är det så att feminismen, eller kanske snarare feministerna, låser könsroller genom sitt fördomsfulla snack. Alltså är man kontraproduktiv och gör precis tvärtemot det man hävdar.

Eller så har jag så grovt fel att det inte finns.


Om författaren

Författare:
Idioten Puckosson

Om artikeln

Publicerad: 15 okt 2002 10:51

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: