sourze.se
Artikelbild

En fråga till bröstfluktare

Du vet att jag vet att du tittar va?

Den här artikeln är riktad till männen som stirrar på kvinnors bröst. Inte ALLA män utan de som gör det. Jag tänkte bara kolla en sak, förstår ni att vi kvinnor ser att ni tittar på våra bröst? Eller tror ni att så länge ni tittar från naveln och uppåt så ser inte vi att ni inte tittar oss i ögonen? Men det gör vi faktiskt! Eller i allafall jag.

Jag kan inte räkna alla de gånger man gått förbi någon som stirrar rakt på brösten och det är inte bara så att de sveper förbi med ögonen utan de glor verkligen! Ännu värre är det när man står och pratar med någon och de "obemärkt" tittar till ens tuttar. Vips så försvinner ögonkontakten, är borta några sekunder, och där var den tillbaka igen. Ni vet, ögonkontakt, man ser liksom att den andres ögon är riktade mot ens egna och inte någon annanstans.

Det blir lite konstigt, där står man och håller en konversation med någon som helt plötsligt, medan man säger något, kollar in ens bröst. Vad säger man då?
- Ojoj, där fick du syn på nåt va?

Nej det kan man ju inte, så snällt får man låtsas om det inte är någon man känner väl vill säga att man inte alls lade märke till deras lilla spaning.

Det värsta måste väl ändå vara när någon passerar och kommenterar det de just studerat till sin vän.
- Woh, såg du dom melonerna, eller?

Vuxna män! Jag råkade ut för någon liknande kommentar när jag var ute och promenerade med min kompis, en ny kompis. Vad säger man då? Inte så mycket att säga, blir mest pinsamt och man undrar ju vad killen tänker med eller vad det är som gör att han känner att det är smidigt att kommentera det just där, just då. Tycker inte ni själva att det blir pinsamt?

Ni borde kanske be någon att titta på er bröstkorg så märker ni hur tydligt det syns. Och visst, titta på, bara ni är medvetna om att vi ser att ni tittar och att ni ser väldigt löjliga ut.

Bara en tanke.


Om författaren

Författare:
Lise Lindgren

Om artikeln

Publicerad: 14 okt 2002 11:33

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: