sourze.se

Nu satsar Sourze alldeles fel!

GÖR OM SOURZE TILL EN MYCKET BREDARE INSÄNDARTIDNING. STIMULERA DAGSTIDNINGARNAS INSÄNDARSKRIBENTER ATT SKICKA IN ARTIKLAR.

Att höja priset är ett generalfel i en nedåtgående trend. När det i stället behövs en rejäl marknadsföringskampanj som kan locka fram den stora grupp skribenter som skriver på dagstidningarnas insändarsidor. Kartlägg vilka de är och skriv och ring till dem och erbjud dem att skriva i Sourze. Ge prenumerantrabatt i starten, låt den skriva en eller två artiklar gratis. Här finns massor av skribenter som plötsligt upptäcker att det de skriver publiceras omgående. Det är den stora kicken för dem. Det är de inte vana vid när de skickar sina insändare till dagstidningarna. De vet inte ens om de överhuvudtaget kommer att införas. Men här ser de sina alster direkt och detta ger mersmak att fortsätta skriva.

Men det gäller också att nå nya läsargrupper. När Sourze startade publicerade de annonser i dagspressen där de helt enkelt tog med hela artikeln och lät den tala för sig själv.
Om detta upprepas kommer helt nya grupper av läsare att upptäcka Sourze. Det vet ju i dag inte alls att tidningen existerar.

Både nya skribenter och läsare finns i massor. Men de måste uppsökas. Det kan ske på på här föreslaget sätt.
Bjud in dagstidningarnas insändarskribenter och publicera införda artiklar i annonser dagstidningar. Först när en ordentlig breddning av Sourze innehåll skett kan prenumerantpriset ökas utan menlig inverkan.


Om författaren

Författare:
Stig Gustin

Om artikeln

Publicerad: 08 okt 2002 14:08

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: