sourze.se

Autonom autofoni

Kampgrupper är ett ord som nazisterna använde. Kampgrupper existerar än idag, de kallar sig bland annat för AFA och påstår sig vara för ett demokratiskt samhälle.

Varför vill man förstöra sitt eget land? Vill man skapa en situation som är ogynnsam för sig själv? Är man dum i huvudet?

Det autonoma grupperna är, som så många gånger förr konstaterats, ett hot mot demokratin. Inte för att de finns, utan för att de accepterar och nyttjar våld som ett politiskt medium. Deras svartmålning av fienden är hejdlös och man har ingen som helst förståelse för att de också är människor. Man verkar på ett sätt skrämmande likt nazisterna. Det verkar nästan som om de hetsade varandra mot sitt mål. Man slår utan att titta vart, man kämpar för demokratin, men misslyckas på samma sätt som Bush, man är inte demokratisk själv. Men trots allt så är vårt land ganska demokratiskt, oavsett vad de autonoma hävdar. Och om det visar sig vara felaktigt; att Sverige bara var en skendemokrati ja, då kan man börja bråka. Men innan dess ser jag helst att ni håller tassarna i styr.

Visst det finns odemokratiska inslag lite varstans i Sverige, och de ska bort, inget snack. Total demokrati, direktdemokrati är målet.

AFA skjuter sig själva i foten när de ute på stan bankar skiten ur två unga nazister. Tyvärr, AFA men skiten går inte att banka ur. Dessa människor behöver inte våld, de behöver en diskussion, mänsklig värme och kontakt med sina fiender. AFA förvärrar bara situationen genom att öka på nazzarnas alienation till det övriga samhället, vilket i slutändan kommer att leda till mer hat och vrede mot systemet, sionismen, ZOG och allt vad de där nationella typerna kämpar mot. I extremaste laget skulle AFA:s agerande kunna pressa fram det raskrig som Pia Kjaersgaard snackade om i sin debatt mot Lars. Det finns inga hållbara argument för våld, inte i det här fallet heller. Nazisterna består av människor som det gått snett för, eller männsikor som är dumma, hjärntvättade och som är arga på systemet läs: staten; samhället för att det gått snett, vilket inte heller bör betraktas som helt osant. Nazisterna bör inte betraktas som en seriös rörelse, och AFA skaffar sig själva bara fler motståndare och därmed kanske också fler nazister.

Autonoma fyllde en viktig funktion i Göteborg. De visade sitt missnöje mot dagens samhälle. Men det kan man göra på många sätt. Motstånd handlar om att göra precis mot sin motståndares vilja. Om polisen går in för att skapa bråk, så att de kan fajtas och ha kul, utan att behöva ta ansvar eftersom staten håller dem om ryggen, ska man inte vara så dum att man går rakt in i fällan och börjar bråka. Hade man hållit sig lugn, hade polisen fått ta skit eftersom de behandlat fredliga människor som skit. Nu kan de istället peka på de autonoma som bortförklaring: TACK ALLA AUTONOMA SOM VAR DÄR. Vilka jävla rötägg ni är.

Inte nog med det, ni är på god väg att sabba de demokratiska rättigheter som era förfäder kämpat till sig, och som alla andra faktiskt vill ha kvar. Rättigheter som även ni säger er kämpa för, men som ni på grund av er blomstrande idioti istället kommer att kämpa emot. Och statens härliga myndigheter kommer få större befogenheter, pga den ökade samhällsfaran. Det vill säga de autonoma. Det är ni som delar ansvaret för att polisen sätter likhetstecken mellan demonstranter, aktivister och terrorister. Det är ni som så duktigt spätt på polisens fördomar, och nu förvandlat vissa av dem till vänsterhatande blåklädda fascister. TACK ALLA AUTONOMA, TACK.

Ni knullar sönder demokratin med ert jävla sätt. Visst det är okej att vara utomparlamentarisk, det är okej att ta till alternativa medel, så länge man inte skadar andra, psykist eller fysiskt. Att ni dessutom förvärrar situationen för männsikor som står på samma sida i den politiska kampen som ni, får man väl se som en välplanerad dubbelmacka. Ni skapar bara ännu mer rödinghat än vad som redan finns på andra sidan.

De italienska fascisterna hade aldrig något uttalat hat till bestämda grupper av människor á la nazismen. De var antidemokratiska och slog ner allt som inte passade dem rent allmänt. Men, som sagt, man hatade inga bestämda grupper. Detta beteende finner ganska stor likhet med AFA:s, man kallar de som inte behagar för fascister och slår ner dem. Men hur kan en antifascistisk rörelse bete sig som en fascistisk? Det går väl inte? Nä, just det. Antifascistisk aktion är fascistiska i grunden, de är auktoritära och antidemokratiska, och därmed tillhör de samma block med slödder som Mussolini och grabbarna som fortfarande sitter där nere i Italien.

Skärpning i leden, förhelvete!


Om författaren

Författare:
Idioten Puckosson

Om artikeln

Publicerad: 04 okt 2002 11:47

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: