sourze.se

Blondiner hotas av utrotning!

Långsamt håller de brunögda och mörka på att ta överhanden.

Med stigande oro läser jag om ännu en utdöende sida av människosläktet. Att pygmeen och aborginiern, maoriern, masajen och turegen hotas av detsamma känns inte på samma sätt angeläget som detta. Att de blonda och blåögda blir alltmer sällsynta. Om ca 200 år har den sista, äkta blondinen - eller blonde mannen - gått ur tiden, spår WHO. Någon där, på WHO, ondgör sig över att män alltför lätt faller för de falska och attraktiva och ratar de äkta. Ska vi skjuta skulden på alla blonderingspreparat som säljs?

Nu kan de äkta blondinerna i Norden, män som kvinnor, starta en förening för sin arts fortlevnad. Med årliga träffar med början till exempel kring Siljans stränder för att stärka band och knyta nya. Med medlemsbevis och äkthetsintyg med inbyggt släktutredningsbevis där det framgår att två generationer bakåt både på fars- och morssida består av bevisligen äkta blonda personer. I extrema fall sparas spermier på en genbank "Vita Banken" om det visar sig att utrotningshotet är överhängande.
"Real blondes are real ones."

Så blonde man, förutsätter att det mest är tjejer som blonderar sig... kolla om tjejen är äkta om du vill bevara din arts unikum. Blir de specifika alltför få blir chansen att hitta en "äkta" partner allt svårare och de få som finns kan få en uppmärksamhet som inte är bra för den själsliga balansen.

Det går inte att komma ifrån, den ariska rasens fortlevnad kräver ett visst mått av rasförädling trots att ordet har en negativ klang. Lång, mörk och stilig är inte rätt mera, nu är det den blåögde ljuse Peer Gynt som gäller för dem som vill att folkviseandan ska fortleva och solen ska fortsätta leka i äkta blonda lockar. Bäst att starta förädlingsarbetet nu. Tiden är kort i såna här fall och fordrar noggrant förarbete.


Om författaren

Författare:
Solveig Sjöskog

Om artikeln

Publicerad: 28 sep 2002 15:46

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: