sourze.se

This is shitsnack

bla.bla.bla.bla.bla bla.bla.bla.blabla blablablabla.blablablabla blablablablabla.blablablablabla blablablablabla.

Det är helt mördande tråkigt att vissa människor inte klarar av att föra en renhåring debatt. Jag är så rent ut sagt trött på den eviga skitkastningen mellan politikerna. Det hjälper ingen, och allra minst politikerna själva.

Att man aldrig kan stoppa det alldagliga skitsnacket är nog självklart, men att hålla det utanför debatter mellan Sveriges riksdagspartier borde vara lika självklart. Det spelar ingen roll om det är Bo Lundgren som talar om att Persson & Co. misslyckats totalt, eller om det är Persson själv som idiotförklarar Lundgren genom att faderligt påpeka att "men Bosse nu har du ändå riktigt fel." Det är lika vidrigt ändå!

Man måste kunna särhålla regelrätta argument och skitsnack, visst det är tillåtet att påpeka att någon har fel, men att använda rent vidriga debattmetoder är oacceptabelt. Att avbryta, håna och förlöjliga är inslag som inte frå förekomma överhuvudtaget, men som likt förbannat skådas även på de högsta planen inom politiken. Lögner ska vi inte ens prata om nolltolerans!.

Att ideligen attackera och säga att motståndarna har fel, utan att själv komma med bättre förslag, är vedervärdigt.

Att dagens Vänsterparti ska få sota för Sovjets synder är snuskigt. Likaså att Vänsterpartiet själva beskyller Folkpartiet för att vara rasister. Det finns inget rätt eller fel, det finns inget svart eller vitt, allt bygger på personlig bedömning utifrån vad som är bäst för en själv. Inget system är perfekt.

Jag kräver inget komplicerat. Jag vill bara har riktiga argument i riktiga frågor, skitsnacket kan ni lämna vid fikabordet på kansliet, tack.

Och förresten, by the way, sådär, en helt ovidkommande sak: Idag på Rapport säde ett inslag om två afrosvenskar som kommit in i riksdagen. Den ena, en kvinna från Folkpartiet, yttrade följande: Jag tror inte på beslut fattade på en kollektiv nivå, man måste se till individen.

Hör sådana uttalanden hemma hos en riksdagspolitiker?

Hör de hemma hos någon demokratiskt sinnad person?


Om författaren

Författare:
Idioten Puckosson

Om artikeln

Publicerad: 26 sep 2002 09:51

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: