sourze.se

Heja lars-tommy

Våra förbundskaptener är fan så mycket bättre än sitt rykte.

Om resultat är det som avgör om man är en bra tränare eller ej så måste man nog säga att Lars-Tommy tillhör våra allra bästa - deras siffror är mycket bra.

Om man anser att de är dåliga på att tillvarata de "stora" talangerna svensk fotboll har, borde då inte våra övriga landslag, från P-16 till U21 vara framgångsrikare än A-landslaget? Så är dock inte fallet.

Man bör även tänka på att landslagstränarna är de som har minst tid och möjlighet att påverka och utveckla våra spelare. Det är i klubbarna detta arbete görs.

Att byta tränare, ett populärt recept när det går dåligt, har om man tittar på exempelvis allsvenskan de sista 5 åren inte inneburit vare sig bu eller bä för lagen sammantaget sett.

Att skrika katastrof om man inte vinner mot så kallade B- och C-nationer i fotboll är förlegat. Det finns ett otal bevis för att det inte finns några lätta motståndare med några få undantag i dagens fotbollsvärld.

Om man anser att Lars-Tommy är tråkiga, trista - yes jag håller med. Att det säkert finns tränare som i ett eller flera avseenden kan vara bättre - säkert sant.

Det jag vänder mig mot är den onyanserade kritik mot Lars-Tommy som framförs, även här på Sourze.


Om författaren

Författare:
Peter Horal

Om artikeln

Publicerad: 18 sep 2002 13:00

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: