sourze.se

Statlig barnmisshandel

Att sätta små ettåringar på överfulla daghem är en form av barnmisshandel.

Att skilja barn från sina föräldrar före tre års ålder, alltså innan de känslomässiga banden mellan barnen och föräldrarna har hunnit utvecklats och befästas, är i själva verket en form av barnmisshandel.
Att dessutom sätta dem på överfulla daghem gör saken ännu värre.

Det kusliga är att barnläkare och psykiatriker gång på gång slår larm, utan att någon reagerar. Läkarna gör vad de kan för att varna oss för att den generation barn som nu skadas på dagis kommer att få mycket stora problem som tonåringar och som vuxna.

Socialdemokraterna vägrar att lyssna på dessa varningar. Det skulle ju vara att erkänna att man har haft fel i trettio år. Sossarna skulle helt förlora ansiktet om det skulle komma till allmän kännedom att deras politik skadar barnen. De har ju satt denna form av barnmisshandel i system. Den ingår som ett medel att göra kvinnor jämställda med män.

Sossarna har satsat hela sin prestige på denna politik. Nu använder de sin makt för att tysta kritiken. Denna artikel skickas, förutom till Sourze, även som insändare till ca 80 stycken svenska dagstidningar. Bl.a. DN, Aftonbladet och Expressen. Det kan vara intressant att se hur många av dessa som "inte har plats" för den i sin tidning. När till och med läkarnas protester klingar ohörda, hur ska då dessa rader från en upprörd "vanlig" människa kunna ändra någonting?

Barnen kränks och misshandlas och får livslånga skador, alltmedan de ansvariga politikerna sopar kritiken under mattan. De ler och är stolta över att Sverige är världsbäst på jämställdhet. Att svenska barn och ungdomar mår extremt dåligt, det tiger man om.

Små barn är tyvärr alltför lätta att kränka. Nu får vi inte tiga längre. Nu måste vi ta barnens parti.

Nu är det allas vårt ansvar som vuxna människor att ta vårt ansvar. Alla som vill barnens bästa bör lära sig vad "Attachment parenting" innebär. Alla föräldrar bör få lära sig detta. Så att de inser hur viktiga de är för sina barn. Alla ansvariga politiker måste få lära sig vad barnen behöver och forma sin politik därefter.
Den statliga barnmisshandeln måste få ett slut!


Om författaren

Författare:
Monica Bodling

Om artikeln

Publicerad: 28 jun 2002 10:09

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: