sourze.se

Debut i nöd och lust

Missriktat mjuksprut.

Hon var 15 år och gick på en folkhögskola, en internatskola.
Det var hennes första gång hemifrån utan föräldrar och skolan drevs av stadsmissionen i kristen regi. Dom tog emot elever som var äldre än 16 år och hon fick dispens då hon skulle fylla 16 samma år. Det var elever ifrån hela norden och åldrarna var upp till 40 år. Hon var nog den mest oskyldiga av dom allihopa.

Dom hade skrivit under att det inte fick användas droger inne på skolans område. Droger vad var det? Hon var så oskyldig och jag hade inte ens lov att vara ute efter kl 20.00.

Hon hade aldrig rebellat eller sagt emot sin pappa och styvmamma utan var en lydig flicka som hämtade syskonen efter skolan, lagade middag och diskade. Sedan försvann hon upp på mitt rum med en bok.

Hon var tyst och lydig!

Nu satt hon på en internatskola med ett gäng röjsugna halvvuxna. Första helgen gick det lugnt till och många åkte hem till sina föräldrar eller till hemstaden. Dom flesta som hade föräldrar och bodde hemma hade hemresa betald varje helg, inte hon inte för hennes styvmamma brydde sej inte och hon satt där varenda helg, utan teve och bara tittade i sina böcker. Det var långt ute på landet så det fanns inget annat att göra.

Andra och tredje helgen så var det mera koll på vad man kunde göra eller inte. En tjej som var 28 år gammal och kom ifrån Göteborg hade siktet inställt för en kväll med några groggar. Hon lullade med lydig som hon alltid varit.

Dom skulle vara uppmålade och snygga för fest. Hon som inte ens ägde make-up blev nu målad av tjejen ifrån Göteborg.
Dom liftade in till närmaste storstad. Hon som aldrig ens hade liftat i hela sitt liv!

Tjejen ifrån Götet gick in på Systembolaget och handlade en sjuttis Explorer. Hon följde lydigt med i hennes kölvatten.
När dom kom ut sa hon: ska du inget ha? på sin breda göteborgska. Hon skruvade på sej och sa: jag har inga pengar. Hon sa: inga pengar?!

- Nej min styvmamma har inte skickat med mej några pengar alls.

Nu fick hon en sedel intryckt i handen och uppmaningen att försöka se vuxen ut och gå in och handla. Hon går in och ser antagligen ut som en zombie i nyllet, målad och livrädd att det ska synas att hon bara är 15 år. Ber att få en kvarting explorer och får det!

Väl tillbaka på internatskolan så samlas alla för att ha fest. Dom låser ytterdörrarna och drar för alla gardiner så ingen så går förbi ska se vad dom gör. Det kommer folk ifrån hela internatet för att festa. En av killarna pratar som Janne Långben, uhuuu, uuhuuuu. Han skrattar konstigt, ett skratt som lockar alla att skratta. Gittan bestämmer sej för att sätta sin lilla bandspelare på inspelning bredvid soffgruppen där dom sitter.

Gittan från Götet häller upp en grogg till henne. Hon frågar hur mycket Explorer hon ska ha i glaset innan Colan blandas i. Hon har inte en aning om hur mycket och måttar mellan tummen och pekfingret lite snabbt. Får sin grogg, sveper den snabbt för att inte se larvig ut. Det smakar äckel! Får tre likadana groggar upphällda i glaset och sen är kvartingen slut. En kvart senare är även hon slut!

Hon har fragment av att hon sitter inne i sitt sovrum med huvudet i papperskorgen och Gittan försöker väcka henne.
Hon tvingas att gå tre trappor ner till källaren där det stora duschrummet finns.

Gittan klär av henne och tvingar in henne i duschen och tvingar hene att prata. Sen kläs hon på och ska uppför trapporna igen, med spaghettiben med gummiband i knäna.
Dagen efter så spelar Gittan upp sitt inspelade band.
Hon är löjligt full, pratar med en blandning av fiiiisförnäm djursholmska och södeeersnack om vartannat och fnittrar.

Janne Långben låter normal när han druckit och är inte alls rolig.

Några killar som gått på skolan några år tidigare har "lånat" en bil och kört till skolan för att ragga brudar.

Hon var för full redan innan dom kom och har inte sett dom.

En tjej ifrån Skåne får in en av killarna på sitt rum och där somnar han. Han och hans kompisar som hade kommit i bil hade inte hittat honom utan fått åka hem utan honom.
Dom trodde han fått ihop det med nån tjej och skulle väl höra av sej.

Nu hade han ringt sina kompisar som inte kunde åka tillbaka och hämta honom förrens nästa morgon. Dom hade "lånat" en pappas bil och kunde inte ta den igen förrens måndag morgon då pappan åkt med buss till sitt jobb.

Det gick inga bussar på söndagskvällarna. Och det var 10 mil hem för honom. Var gömma honom? Inte hos skånskan där husmor redan hade hittat honom och ställt till med rabalder.

Vad göra?

Jo, man gömmer honom i nästa hus och varför inte hos den lilla 15 åringen som ingen skulle misstänka! Lydig som hon alltid varit så gjorde hon som tillsagd. Tog in honom på mitt rum. En kille i sina tidiga 20.

Han skulle sova på golvet i en packe med filtar och mattor som de släpat ihop för att han skulle få det mjukt. Mitt i natten så frågar han om han inte kan få dela slaf med henne istället. Han sov ju så obekvämt där på golvet. Han bara reser på sej i mörkret och kommer fram till hennes säng och skuffar in henne.

Lydiga hon sa ju inget alls. Hon förvänatde sej inte det som skule hända.

Väl i hennes säng så skulle han pilla på henne.
Hon låg väl där som en stel planka.
Hon som var så blyg och aldrig ens kysst en kille.
Hon var inte ens intresserad!
Hon bara försökte styra bort hans händer.
Han tog fram sin snopp och strök den emot hennes lår, den skvätte litet och var fortfarande mjuk.
Han svor litet och somnade sen.
Hon kröp ner på golvet och la sej på hans ihopvikta mattor.

Dagen efter så kom hans kompisar och hämtade honom.

Hon hörde aldrig något mera ifrån honom. Men någon månad senare så var det fest igen och en del av hans kompisar dök upp. En av dom som var full berättade högljutt att hans kompis sagt att den där bruden han sovit över hos: hon hade älskat honom med lust och att han hade tagit henne i nöd!
Plankan var inget att ha men dög för lite sex. Hans kompisar skrattade rått.

Han hade sagt att han haft sex med henne. Tagit henne i nöd, precis som om hon var det värsta han hade kunnat hitta!? Att hon hade älskat honom med lust ? Lät som om hon var ett nerköp som han tagit till och hon hade svältfött kastat sej över honom!?

Blyg som hon var så sa hon aldrig sanningen till hans kompisar, men hon borde kanske ha gjort det, eller spelade det någon roll? Hon förstår inte varför han var tvungen att berätta en historia om att han haft sex med henne för sina kompisar.

Det gav ju inte henne direkt någon självkänsla. Ful och platt och outvecklad, men var ju bara 15 år. Fotot i från det året visar en smal men snygg tjej som trodde hon var ful länge-länge.


Om författaren

Författare:
Suzanne Ek

Om artikeln

Publicerad: 28 jun 2002 09:27

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: