sourze.se
Artikelbild

Första gången?

Hon är femton, han är sexton och det är inte som i filmerna.

Ska jag ta jeansen? De är tajta överallt, tajt ska ju vara sexigt. Men jag har så stor rumpa, är stor överallt, fan också. Tänk om man såg ut som Nettan, alla former på rätt ställen. "Men du har ju större bröst än jag" brukar hon säga när jag sjunker ner i min utseende-depression. "Du kan få dem, om jag får allt annat av dig" svarar jag då. Men jag tar jeansen, och så en tunika över. Och stringisarna under. Ifall att.

Ah vafan. Har ändå inget annat för mig. Kan lika gärna dra dit. Till stora tjocka Ulle. Aki och Pajje ska ju dit. Fast de har ju Nettan och Vesna, fina brudar! Ulle tror väl att hon ska få ihop det med mig, haha, dream on. Men jag hänger på, kan alltid sticka tidigt. Bara se till att få i mig tillräckligt av Ulles föräldrars sprit först.

Undrar om han fattar? Måste han göra. Aki och Nettan, Pajje och Vesna och så vi. Har inte bjudit fler. Klart han fattar. Men han vill säkert inte ha mig, vad tror jag? Vet flera tjejer på skolan som är ute efter honom. Som är mycket snyggare än jag. Har ingen chans. Men kanske, kanske om han blir full och jag lyckas se lite sexig ut. Kanske.

Vilka jävla plattor! Gillar hon verkligen sån här skit? Backstreet Boys, Uno Svenningsson och fucking Eva Dahlgren? Oj, äntligen! En Ramones! Den trycker vi igång!

Han börjar bli ganska packad. Hoppas att mamma och pappa inte märker att halva vodkan, halva rommen är vatten och att tre vinare är borta. Är lite yr själv. Vart tog de andra vägen? Är de och hånglar någonstans? Lyckostarna. Jag vill också hångla! Han ser läcker ut där han sitter och nickar i takt till den där snabba musiken han satt igång. Fast bara hälften så läcker som han tror. Men det räcker.

Pang i kolan, jag är FULL! Orkar inte sticka nånstans nu. Får stanna. Var fan är Aki och Pajje förresten? Sätter väl på godingarna. Jävla gottegrisar. Hjälp! Jättebruden kommer hitåt!

Han ligger här nu. Herregud! Ska jag hjälpa honom med byxorna, fan vad tajta de är. Han fick av dem. Undrar hur han lyckades? Han är så full, så klumpig, så... så snygg!

Jag skiter i vilket, jag gör det. Så har jag gjort det på riktigt. Ingen behöver veta. Satans jävla byxhelvete. Var hon tvungen att tränga in sig i dem? Såja, oj stringisar! Alltid nåt. Men gud vad lurvig hon är. Skit samma. Jag vill göra det. Vill bli av med svennen. På riktigt.

Han kommer inte in. Ska den inte vara hårdare? Eller är jag för trång? Är den inne nu? Nä, känns inte så. Men han rör på sig, tror nog att det ska vara såhär. Ska det väl inte?

Snälla snälla, bli hård nu då! Svik mig inte nu kukhelvete. Tryck in den. Kom igen! Nä... jo... var den inte inne ett tag där? Var den nog.

Undrar om han har somnat? Varför sa han ingenting efteråt? Efter vadå förresten? Efter att han gett upp? Jag skulle aldrig låtit honom hålla på, visste att det inte skulle fungera. Jag är så dum, så dum, så dum.

Låtsas att jag sover. Gjorde bort mig totalt. Fick inte upp den ordentligt. Får skylla mig själv. Idiotiskt att försöka med Ulle. Får skylla på spriten. Tycker lite synd om henne. Hon gillar ju mig, och så använder jag henne som ett verktyg för att bli av med svennen. Ah, vafan, jag är nog inte den första killen som gjort så.

Nu kommer han att undvika mig i skolan. Nåja, jag fick prova på lite i alla fall.

Men hon hade faktiskt stringisar! Och stora pattar!

Lika bra att somna nu. Undrar om vi har gjort "det"? Räknas detta?

Äh, jag försöker somna på riktigt, innan jag måste upp och spy, sabla vodka. Undrar förresten om jag blivit av med svennen nu? Räknas detta?


Om författaren

Författare:
Mikael Vestlin

Om artikeln

Publicerad: 24 jun 2002 12:16

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: